2777
2789
عنوان

نازکی مو

730 بازدید | 18 پست

سلام ب همگی بیان بهم انرژی مثبت بدین واقعا نیاز دارم

من دچار یائسگی زود رس شدم 😣 ۳۱ سالمه موهام حیلی نازک شدن کف سرم پیداست دارم قرص استروژن پروژسترون میخورم محلول ماینوکسیدیل ۵ درصدم استفاده میکنم هرچند ماینوکسیدلو میگن باید تا اخر عمر استفاده کنی اشکالی نداره استفاده میکنم فقط امید داشته باشم قرصای استروژن باعث بهتر شدن موهام نمیشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم چرا انقد بهم ریخته ای؟؟راحت شدی اتفاقا.ولی برو ی دکترخوب.دکترتو عوض کن ببین چی میگ.برای موهاتم محلول رزماری باریج استفاده کن من دکترم برای موهام داد ک بعدشم محلول ماینوکسیدیل رو میزنم ومیخابم.منم کچل شده بودم کف سرم مشخص بود الان خوب شده خداروشکر

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...
یایسگی زود رس علایم ش چی بود 😐

برا من چن ماه پریود نشدم قبلشم اکثرا با قرص بود پریودیم رفتم از دادم هورمونای یائسگیم بالا بود دقیق نمیدونم کدوماش و ذخیره تخمدان افتضاح پایین تشخیص دکتر یائسگی زودرس بارداریم فقط با تخمک اهدایی

از کجا بخرم محلول رزماریو؟؟؟

داروخونه عزیزم.اول رزماریو بزن بلافاصله بعدشم ماینوکسیدیل روبزن. ی شامپوام داد برای موهای شکننده و اسیب دیده و برای ریزش مو ایناس.اسمش موس ویتال.یکم گرونه70 تومنه

یه هفتس دارم از ماینوکسیدیل استفاده میکنم انشالله ک پر میکنه

ی هفتع ن برو بالای 2ماه جواب میگیری ولی یهو میبینی قشنگ کف سرت داره مودرمیاره اون خالی بودن کف سرو یهو پر میکنه