2777
2789
عنوان

نازکی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 18 پست
یعنی برا خمینه درست جواب نمیده

آره نباید با هم استفاده کنی

ببین منم مشکل تو رو دارم بارها دکتر رفتم همشون ماینو میدادن من استفاده نکردم چون شنیده بودم که تا زمانی که استفاده کنی خوبه بعد یه مدتم موها عادت میکنه و تاثیری نداره و اگه قطع کنی موهات بیشتر از قبل میریزه الان چند ماهه درمان گیاهی رو شروع کردم خوبیه گیاهیی اینه که با قطع کردنش مو نمیریزه و خیلی چیزا هست که بشه استفاده کرد روغن سیاهدونه و رزماری که معجزه میکنه حنا هم ضخامت میده به مو ماساژ سر هم فوق العادس چون الان وضع موهات خیلی داغونه باید یه مدت هر روز اینا رو انجام بدی تا موهات جون بگیره

فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس استفاده میکنم 👌

اره برو حالشو ببر.اهااینم بگم برو عطاری روغن نارگیل بگیر.ازحموم درمیای موهات ک یکم نم داره بزن ب ساقه ی موهات.سشوارم از فاصله زیاد بگیر ک خیلی کف سرتو نسوزونه فقطط کف سرتو خشک کنی کافیه.موهاتم ب حوله نپیچ همون اولش ک یکم اب موهاتو گرف کافیه زودبازش کن با دستت تکون بده بیشتر ابش گرفته میشه یکمم روغن نارگیل بزن موهات ابرسانی بشه .بزار 4 5 ساعت از حمومت بگذره بعدش میتونی راحت شونه کنی موهاتو.بلافاصله بعد حموم شونه کنی حسابی میکنه موهاتو

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...
اره برو حالشو ببر.اهااینم بگم برو عاطری روغن نارگیل بگیر.ازحموم درمیای موهات ک یکم نم داره بزن ب ساق ...

مرسی حتما انجام میدم دو سه ماه دیگه میام از پر بودن موهام براتون مینویسم