2777
2789
بچه ها گروه بزنیم؟🤔

اره لطفا

من اینجا تاپیکا رو گم میکنم توی تلگرام باشه بهتره ممنون😊

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
روزی 1180 تا بخور 😁

☹💔من یبوست دارم روغن زیتون میخورم روزی دو قاشق کالری اونم حسابه

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی خوبه به تحرک و ورزشم بستگی داره

😁 ورزش نمیکنم😨😭

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
[QUOTE=158408629]چرا من نمی تونم با کالری شماری ارتباط برقرار کنم؟؟؟ احساس می کنم استرس می گیرم &nbs ...

خدایا شکرت 

یکی مثل من وجود داره😂😂😂

من همینجوری رژیمم 

کربوهیدراتمو محدود کردم 

انشالله که بزودی نتیجه بگیرم

حیف که باشگاه نمیشه رفت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وای بخدا من اراده دارم رژیم گرفتم خیلیم خوب داشت پیش میرفت منتها یه مشکلی که دارم اینه افت فشار خون ...

من صورتم داغون میشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
اینجا چجوری هر روز همو پیدا کنیم؟😄

اره سخته

من بعد دو روز به کل یادم میره بیام چک کنم تاپیکو

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

تاپیک وذخیره کنیم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
☹💔من یبوست دارم روغن زیتون میخورم روزی دو قاشق کالری اونم حسابه

🙁🙁 خب آره و کالریش 244 تاس😭

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
خدایا شکرت  یکی مثل من وجود داره😂😂😂 من همینجوری رژیمم  کربوهیدراتمو محدود کردم&nb ...

انشاالله🙏

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

تگ خواهر من تگگگ

من صورتم داغون میشه

لاغر میشه؟

آقا من از خدامه صورتم لاغر شع😁

اه پست بزارین حوصلم سر رفت😂

اه پست بزارین حوصلم سر رفت😂

منم یه پرسپولیسی دو آتیشه هستم😉😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز