2777
2789
عنوان

روز عروسیمون

777 بازدید | 45 پست

از طرف آتلیه رفتیم باغ واسه عکس ، مسئوله اونجا یک پیردختره بود اومد که مثلا یقه کت شوهرمو مرتب کنه با اینکه مرتب بود ، منم ک داشتن عکسای تکیمو میگرفتن اصلا نشد برم برینم بهش ، واسه دو قرون پول ک بزارن کف دستشون ، زشت خانوم یادم ک میاد دلم میخواد جرش بدم ، معلوم نی با چنتا داماد دیگه اینکارو کرده 😒 

خدایا شکرت💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون خانم کار اشتباهی کرده ولی  پیر دختر یعنی چی؟ فکر میکنی شاخ غولو شکستی ازدواج کردی؟ فردا که ...

چون رفتارش زشت بود بهش گفتم پیردختر 😒 ب سیرتش گفتم ، شایدم اصا شوهر داشت ولی من دلم خواس بهش بگم پیردختر ، بعضیا عقده دارن ، وقتی واس خودت اتفاق بیفته میفهمیو از این بدترم میگی بهش والا

خدایا شکرت💜

برا من ک بعضی جاها دست شوهرمم می گرفت البته از رو بازوش ک لباس داشت 

کارشونه دیگه مجبورن

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
عزيزم يكمي فك كن. دختره بيكاره دقيقا ، اصل همون روز دوامدي پسره كرم بريزه؟!😑😑😑😑 خب كارشونه ،&nb ...

دقیقا ، کارش زشت بود ، میخواس لوند بازی دربیاره ، الان پشیمونم چرا یک چیزی بهش نگفتم ، سنش هم بالا میزد ، اگه مث ادم فقط میگف انعام منو بدین با جونو دل بهش میدادیم ولی اینکه بیاد دست بکشه دور یقه یکی ک روز دامادیشه اونم جلو عروسش 😐😕

خدایا شکرت💜