2777
2789
عنوان

دارم میرم...

291 بازدید | 18 پست

بچه هادکتربمن گف ساعت۶بیدارشو ۹بروازمایشگاه برای آزمایشات قبل بارداری هیچی نخوردم ودسشوییم نرفتم اینججوریه دیگ؟؟بچه ها خیلی میترسم دیروزدکتربهم گف کیست شکلاتی داری دعا کنین جواب آزمایشاتم خوب باشه لطفااخه چیکارکنم😥😥😥 

میشه یه خواهش کنم منو به دوستاتون معرفی کنید من بچه کوچیک دارم و نیاز به پول دارم نمیخوام دستم دراز باشه جلوی کسی برای همین ختم قرآن ختم صلوات زیارت عاشورا دعای توسل نماز روزه قرضی بر میدارم با قیمت پایین بخدا همرو صحیح میخونم و بی غلط برای نذر خودتون روح امواتتون

♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم عزیزم هزینه ها تون چندده؟

هر چقدر خود مشتری تعیین کنه جز قرآن که ختم کامل ۳۰۰ 

♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم 
۱ ساعت قبل ازمایش نشسته باش ... چون دراز کشیدن گشنه هم هستی ...افت قند چیزای دیگه ...ضعف نکنه از می ...

اخه کی چسبندگی ایجاد میشه و درآینده نازایی میاره، خیلی میترسم

اخه کی چسبندگی ایجاد میشه و درآینده نازایی میاره، خیلی میترسم

اووو بالا ۳می عمل میکنن بعد هم دفع میشه اگر دارو نداده یعنی خطرناک نیست داروهم بده دو دورست دفع میشه 

خون ریزی عادت ماهانت زیاده مال همونه اینجور شده

اووو بالا ۳می عمل میکنن بعد هم دفع میشه اگر دارو نداده یعنی خطرناک نیست داروهم بده دو دورست دفع میشه ...

اندازش ۴۸در۳۲در۵۰mm هست گف بزرگه نمیدونم چیکارکنم دکتر خیلی منوترسوندهمون اول رف سر قضیه نازایی

اووو بالا ۳می عمل میکنن بعد هم دفع میشه اگر دارو نداده یعنی خطرناک نیست داروهم بده دو دورست دفع میشه ...

من توعادتم چون دردم زیاده ایبوبروفن مصرف میکنم که اون باعث کمی قطع شدنش میشه خواهرم میگه اون قرض نزاشته هرچی خون هس بیاد بیرون واونجاکیست خونی ایجادشده 

عزیزم علم خیلی پیشرفت کرده، لسترس به خودت نده

برای کیست در کنار دکتر شیمیایی یه دوره دکتر طب سنتی هم برو، سونو و همه چیزت رو بهش نشون بده، ورزشم کن و پرهیز غذایی آن شاالله درست میشه

به خاطر سبک زندگی اشتباه مثل خوردن سردیجات دوران قاعدگی این مشکلات پیش میاد