gole_poneh مدیر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 415 عنوان دارم میرم... | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 18 پست بچه هادکتربمن گف ساعت۶بیدارشو ۹بروازمایشگاه برای آزمایشات قبل بارداری هیچی نخوردم ودسشوییم نرفتم اینججوریه دیگ؟؟بچه ها خیلی میترسم دیروزدکتربهم گف کیست شکلاتی داری دعا کنین جواب آزمایشاتم خوب باشه لطفااخه چیکارکنم😥😥😥 1399/07/15 | 06:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستارهباران عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 10439 چه چیزایی نبایدبخورم؟؟ سردیجات مثل لبنیات، برنج، مواد غذایی نفاخ مثل لوبیا و نخود محصولات کارخونه ای و فست فودیدر عوض صبحونه ارده و شیره بخور، شب 7 تا دونه انجیر خشک، روز بعد صبحونه 14 تا بادام درختی، ناهار کم بخور و شام رو بهتر، در کل زحمت داره، ولی شدنی هست آن شاالله
gole_poneh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 415 سردیجات مثل لبنیات، برنج، مواد غذایی نفاخ مثل لوبیا و نخود محصولات کارخونه ای و فست فودی در عوض صبح ... مرسی عزیزم فقط یه سوال من شنیدم میگن ناهارزیادبخورید وشام کم این ارتباطی داره؟
ستارهباران عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 10439 مرسی عزیزم فقط یه سوال من شنیدم میگن ناهارزیادبخورید وشام کم این ارتباطی داره؟ اتفاقا طب سنتی میگه میخوای لاغر بشی ناهار کم بخور یا میوه بخور به جای ناهاریه دوره طب سنتی و ورزش برو، قرص های دکترت هم بخور آن شاالله خوب میشیمال و اولاد روزی و قسمت هست هر چی اون بالایی بخواد میشه، حرف دکترها حجت مطلق میست
gole_poneh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 415 اتفاقا طب سنتی میگه میخوای لاغر بشی ناهار کم بخور یا میوه بخور به جای ناهار یه دوره طب سنتی و ورزش ... مرسی عزیزم انشالله