2777
2789
عنوان

مریضی همسرم

1216 بازدید | 86 پست

دوستان بیاید راهنمایی شوهرم یه مدت یبوست داشت یهو خوب شد دوبار هم فقط دوبار خون تو مدفوعش بود الان یبوست خوب شده درد توپهلوهاش و کمرش و پشتش. تا بالا میزنه. سونوداد خوب بود سی تی اسکن خوب بود آم ار ای از کمر خوب بود حالافولونوسکوپی  نوشته که بده به نْظرتون از چیه نگرانم 

شاید بواسیر داره مثل من ☹☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بابام این مشکلو داشت گفتن توده ی خوش خیم

ایوای ت رو خدا من دکتر تا حالا نرفتم براش 😦همیشه فک میکنم از بواسیره

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

درد پشت و کمر برای معدش نیست؟سوزش معده یا سر دل ندارن؟، من کولیت روده دارم که این علائم رو دارم 

کولیت روده هم به صورت یبوست هست هم اسهال خونی فقط با کلونوسکپی مشخص میشه 

و اینه خون در مدفوعش برای بواسیر شاید باشه