2777
2789
عنوان

خاطرات سزارين من

1303 بازدید | 74 پست

صبح گاه بيدارشدم..صبحونه خوردم..گفته بود تا ساعت7وقت داري چي بخوري...تا7خوردم...بعدخابيدم دوساتي..9پاشدم رفتم حموم و برگشتم موهام سشوار كردم..آرايشم كردم..آماده نشستم😂اول گفت سات10..بعد زنگ زد گفت سات2بيا...سات2رفتم...گفت مريض اورژانسيو اينا احتمالا سات4ونيم5 بري اتاق عمل..حالا فعلا بيا بخاب نوار قلب بگيرم و لوله وصل كنم و اينا..رفتم داخل زايشگاه..اول خونم گرفت داد مامانم برد آزمايشگاه...بعد سرم وصل كرد و نوار قلب بچه..بعد دكتر اومد..گفت براي اورژانسي حساب بشي بگو افتادم خونريزي😑چون بگي لگنم تنگه و بچه گانال زايمان نيومده و ابه دورش زياده ميگن اول طبيعي درد بكشي و بهت سوزن فشار ميزنن..گفتم باشه ميگم افتاذم خونريزي..ولي هيچكي نپرسيد ازم..نوار قلب و اينا ك گرف..اومد لوله ادرارو وصل كرد..بيا ك اومد..انگا داشتم ميشاشيدم خودم..در حد بدي ميسوخت..هرچي بگگگم كم گفتم..فقط ميگفتم خدا بداد قطع نخاعيا برسه..تازه ي دقه هم نبود...بهش گفتم چقد طول ميكشه خوب شم..گفت ي ساتي ميشه😭😭كنارم جييييغ ميزدن..استرس گرفتم افتادم رو لرز..هم خودم ميلرزيدم هم تختو..مامانم پتو مينداخ روم چادرش هرچي ك دورش بود بازم ميلرزيدم..دندونام ميخورد بهم ازترس😭همه ناخونام جوييدم..مامانم گرفته بودم بغل هميطو ميلرزيدم..دو دقه يبارم ميگفتم نشاشيدم خودم؟😕

گفتم سات3هس چطو تا5تحمل كنم ميميرم از درده لولو...ديه گف بيارينش تو اتاق😱گفتم بدون مامانم نميام..گفتم ويلچر بيارين من با لولو راه نميام😑يدفي ديدم چار چِلونگم گرفتن انداختونم زمين گفتن بيا لوسي چقد😑پهن پهن لنگوم واكرده بودم ميرفتم تواتاقو..يهويي دكترو اومد گفت نرو اتاق بيا بريم اتاق عمل😍😍😍ي ذررره ي عه خودم بزرگ تر بود..گفت واي چ مامان كوچولويي😐گفتم حالا خيليم عه من بزرگ تر نيسي خو😆

گفت واي يني منم باردارشم هنيجوري ميشم؟ماماها خنديدن..بعدگفتن ن تو يكم بزرگ تري😒😒منم عه درد لولو ميگفتم زودي زودي الا زودي🤦‍♀️در اتاق عمل مامانم بوسم كرد..گفتم برام دعاكن..رفتم داخل..تومويي اينامم دراوردن..پاي پَتي گفتن بيا دمپايياي اينجا بپوش..همممه جا سببيز..سراميك سقف زمين همممه جا..انگا ي دست خونه بود😂ايستگا پرستاريو انگا اُپن بود..اتاق ريكاوري و اتاق كثيف و اينا...بردنم ي جا..پره آچار و پوتين و دم دستگاه😦ي اِقدي تخت بود👌ميگف بخاب روش..باريكه بازيكه..فك كن از اي صندلياي آرايشگرا تو آرايشگاه هس ولي درازش ك خابونده باشن😦...گفتم من بكشين اينجو نميخابم...گفت چراعزيزم😌گفتم ميخي اوطرفش بيفتم زمين😱گفت يه پِنجي هسيا آدمه 100كيلويي ميا رو اي...گفتم

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊

ن من نميرم رو تختو😒باز بغلوم كردن انداختونم رو تختو😣...ذيدم س تا مرد اومدن گفتم روسري چي ني من بپوشم😂كلاه زشتي كردن سروم😐...دوتاي دستم بستن دستگاه😦من همش نگا دوروم ميكردم..فشارومو ايناگرفتن😕..بعد گفتن بشين پاهات جفت كن..دستت رو زانوت سرتم پايين..ميخايم آمپول بي حسي بزنيم..گفت اصلا نترس از مو نازك تره..حالا من با اي شكم چطو خَم شم😭باز گردنم گرفت خودش خم كرد😑ي زني بود خيلي مهربون بود..همسناي مامانم..دستش فشااار دادم..گفت عب نداره دخترم هرچي ميخاي دسته من فشاربده ولي تكون نخور..اول ي چي سرردي يخي كشيدن كمرم...بعد در حد نيش ي كوچولو سوخت..اول درد لولو رفت😍😻بعد شدم داغه داغ😦پاهام مور مور كرد..سريع خابوندنوم..پرده كشيذن..جيييغ زدم گفتم من بي حس نيسم😜گفتن هستي..گفتم خودم ميدونم نيستم..گفت پات بيار بالا بردم😐✌️😎باز ده دقه صبركردن..گفتن الان بيار باز بردم😎✌️ راستم كردن يبار ديگه زدن..ولي بي حس بودم يكمي هيچي حاليم نشد..گفتم بازم نيسم😂گفت هسي اقد حرف نزن😒دكتر بيهوشيو ي مردي بود گفت عزيزم پاتو تكون بده😌تكون دادم😎✌️گفت بي حسيش نصفه اثر ميكنه..بعد اكسيژن گذاشت برام..گفتم نه دارم خفه ميشم هميطو بهترمه...گفت نه ساعت بذار دو دقه بيشترنيس بعد درش بيار(يه ساعتي جلوم بود)گفت بچت چيه و اسمش ميخاي چ بذاري...جواب دادم..بعدگفتم داره خابم ميا...گفت بخاب..گفتم ن بهم گفتن اگه خابت گرفت بايد بگي..گفت من ميگم تخت بخاب..تااومدم بگم ميگن ميري توكما..خاب رفتم😑بيدارم شدم ديدم تو اتاق هسم...چن تا سؤال پرسيد ك سنت و تاريخ تولدت و اينا..بهش گفتم...بتد گفتم بچم سالم بود..گفت آره خداروشكر..گفتم اكسيژن چيزي نميخاس گفت ن عزيزم..فقط حرف نزن س4ساعتي بالشتم زير سرت نگير ديگه بردنم تو بخش اگه هزار بارم برگردم عقب ميگم سزارين

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سات چنده🤔

ساعت منظورم بوده..ببخشيد من اينو واسه دوستم تعريف كردم..با لهجه خودمون..ديگه حوصلم نشد يبار ديگه بنويسم..ولي خب مفهومو رسوندم😄سؤالي داشتين درخدمتم.

ساعت منظورم بوده..ببخشيد من اينو واسه دوستم تعريف كردم..با لهجه خودمون..ديگه حوصلم نشد يبار ديگه بنو ...

❤️😅

قربونت مجردم آخه

ولی میخونم برا وقتی ازدباج کردم و حامله شدم🙈

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

از نیمه متن رفتم شیراز😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بعدسزارین اذیت نشدی؟منم سزخیلی دوس دارم

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم