2777
2789
عنوان

خاطرات سزارين من

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 74 پست
اره استان فارسيم😂

هی با خودم میگم چرا متن خوانا نیست😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
هفته ای دیگه سزارین میکنم😨چقد با استرس تعریف کردی میترسم از سوند و امپول بی حسی، البته من ب دکترم ...

عزیزم نترس.  نمیدونم ... ولی واسه من تو همون اتاق عمل سوند رو زد اصلا نفهمیدم و پشت سرش بیحسی. نه سوزشی نه این چیزا که استارتر گفت. بیحس هم که میشی همچین چیزی نیس که بفهمی دارن میبرن .... فقط انگار حس میکنی شکمت تکون میخوره اما کوچک ترین دردی نمیفهمی.... حالا شاید استارتر خواسته شوخی کنه آنقدر اغراق کرد 😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نترس.  نمیدونم ... ولی واسه من تو همون اتاق عمل سوند رو زد اصلا نفهمیدم و پشت سرش بیحسی. ...

ببخشید میپرسم،شما بعد زایمان برای خون ریزیت از چی استفاده کردی؟؟من میگم نواربهداشتی مامانم میگه نه چون خونریزی زیاده باید پوشک ببندی؟؟چی ببرم با خودم بالاخره

ببخشید میپرسم،شما بعد زایمان برای خون ریزیت از چی استفاده کردی؟؟من میگم نواربهداشتی مامانم میگه نه چ ...

ببین بستگی داره و تقریبا میشه گفت کمی ارثی هم هست. شورتکس بخر. مدل سرجی فیکس. با پوشک بچگانه ساده  سایز بزرگ... همون خوابیده همرات واست بذاره بعد بلند شی.  من راستش خیلی نبود. کلا یه هفته شاید بعدش لکه بینی بود

ببین بستگی داره و تقریبا میشه گفت کمی ارثی هم هست. شورتکس بخر. مدل سرجی فیکس. با پوشک بچگانه ساده &n ...

خود پرستار اومد گفت دوتا پوشک بذار و شورتکس دادن. بازم خودت بخر. اینجور نبود پاشم زیاد باشه اتفاقی بیفته و .... 

هفته ای دیگه سزارین میکنم😨چقد با استرس تعریف کردی میترسم از سوند و امپول بی حسی، البته من ب دکترم ...

واي نترس اصلا...هركسي فرق ميكنه..مثلا من برا خالم گفتم خالم ميگفت من ك درد نداشتم برا سوند.....اصلا درد ندارم الان در حده همين پريود ك ميشدم..اونم ن مرتب..شايد روزي دوبار همين..

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊
حسين گذاشتم😍

ای جانم

زیر سایه امام حسین 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا