2777
2789
عنوان

شده تا حالا .......

216 بازدید | 32 پست

بچها شده تا حالا ی لحظه فکرای بد و تلخی ب ذهنتون برسه ؟

یکی از دوستام چند روز پیش میگفت داشتم با خواهرم حرف میزدم خواهرم داشت تو آشپزخونه ظرف می شست من میخواستم هندونه قارچ کنم خواهرم پشتش ب من بود ی لحظه ب فکرم افتاد با چاقو بزنم ب پهلوی خواهرم 🙄🙄 حالا دوستم خواهرشو خیلی دوس داره 

ب نظرتون چرا همچین فکری ب ذهنش رسیده ؟😑😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سودا معزش زیاده منم همش مثلا خواب میبینم سرطان خون دارم 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

گاهی پیش میاد برای آدم دیگه من گاهی اوقات که میرم پشت بام میخوام خودمو پرت کنم  

طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝