2777
2789
عنوان

شده تا حالا .......

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فیلم یا داستان زیاد میبینه یا میخونه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نه اینجوری ولی مثلا جای گود و تاریک میبینم یا آب میبینم بچم جلو چشمم میاد که افتاده تو گودال یا آب داره دستو پا میزنه وحشت میکنم گریه میکنم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من قبلا خیلی اینجوری میشدم الانم مثلا تو یه تاکسی میشینم بعد 100 متر جلوتر یه آقا سوار میشه همش تو ذهنم تجسم میکنم که همدستن دارن بهم تجاوز میکنن و با خودم تمرین میکنم چجوری دفاع کنم😥😥😥

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
سودا چیست ؟

از سیگار اینا زیاد میشه ادم تند تند عصبی  میشه خواب بد میبینه فکرای اینجوری میزنه سرش

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یا عیاث المستغیثین الغوث الغوث منه بدبخت و بگو یه وقتهایی یکی که باهاش لجم از بدبختیش یا نتراحتیش میگه دلداریش میدم گاهی که ازش لجم میگیره تو ذهن خودم میگم خوب شد این بلا سرت اومد فقط یه لحظه چون مثلا فلان وقت اذیتم کرده تازه من میگم آدم بدی هستم ناراحت میشم میگم مریضم چرا این فکرو کردم!بلد با چاقو میخواد بزنه بعد میگی چرا همچین فکری میکنه!خب مریضه زنجیریه ببندینش یهو هم دیدی زد

من بهش گفتم به نظرم ی لحظه به فکرت اومده سعی کن خودتو از این فکرای منفی دور کنی بیشتر بگو بخند 

بچها این دوستم درونگراس 

یعنی هر چیو میریزع تو خودش 

خیلی حرفه دلشو نمیزنه 

برای همینم امروز ازش پرسیدم چی شده دیگه از دهنش در رفت 😂

به خاطره اینم میتونه باشه؟