2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی ام به من بگه برای قطع ریرش مو چی خوبه؟ازمایش دادم چیزیم نبوده

منم موهام ریزش داشت دکترقرص زینک واسپیرنولانکتون تجویزکردولوسیون،برامن تأثیرزیادی نداشت استفاده کن شایدمؤثرباشه،بیوتین وقرص ٱمگا هم هست

۹۹/۹/۹روزرسیدن من به تو،روزرسیدن به آرزوم  
یک ماه دیگه اومد تو ذهنم.

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
کاملااشتباه گفتی عزیزم همسرمن دکترای مکانیک هستن  شغلشونم رئیس یه قسمت از ایران خودرو  ...

چرا پراید گرون شده؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
مهربون و مغرور و پرتوقع هستی  شکاکی استادت دروغ میگه

راجب منم میگی اونی که دوسش دارم بهم علاقه داره ازدواج میکنم یانه شغلش چیه؟

الان میگی چیکار کنم یعنی؟از کجا معلوم داری اینارو راست میگی؟مثلا میخوایی بگی من دروغ میگم ؟عزیزه من ...

من دلیلی نداره که دروغ بگم 

وخیلی هامن رومیشناسن اینجاعزیزم

چرابهتون برخورده؟

خوب کاملاغلط گفتی 

روی چه حساب هرچی به ذهنت میرسه به دیگران می گی 

اینکارمیدونی چقدرررر دین گردنت میندازه؟

اگرکسی باحرف شمابه فکرفروبره یاتصمیمی بگیره گردن شماست 

من دیگه ادامه نمیدم وسکوت میکنم 

ولی حواست به حق الناس باشه 

دوستان توروخدایکم عاقل باشید

شب خوش 

🍦
فقط همونایی که بهت گفتم شامپو سرینا هم خوبه 

چی گفتی بهش؟سرستا کافییمش ریزش منو زیاد کرد

الان میگی چیکار کنم یعنی؟از کجا معلوم داری اینارو راست میگی؟مثلا میخوایی بگی من دروغ میگم ؟عزیزه من ...

راجب من چرانمیگی

شما. توی تاپیک هاتون گفتین به حس ششم اعتقاد ندارین ..چطور میشه کسی حس داشته باشه اما اعتقاد نداشته باشه؟