2777
2789
سوال دارید بپرسید.یکی هم کمکه من کنه.ریزش شدید مو گرفتم واسه فکره بیش از اندازه.ازمایشم دادم چیزیم ن ...

گلم قرص منیزیم روی بخور 

با انجیر خشک شده 

ماسک مو لورآل بزن 

من این کارارو کردم خوب شدم 

حالا جوابمو بده اونی که فکر می کنم درموردم چه فکری میکنه؟ کسی به صورت کاملا جدی تو زندگیش هس؟ 

از شخصیتم بگو ببینم چه قدر حست گرفته گلم 

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قد متوسط مو بلند چهره زیبا

مشخصات و شغل نامزد من ؟و اینکه مردیکه احمق کی میاد خاستگاری؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
گلم قرص منیزیم روی بخور  با انجیر خشک شده  ماسک مو لورآل بزن  من این کارارو کردم خ ...

شاد.سرزنده.پر انرژی.شوخ.همه هم دوستت دارن.پیش همه عزیزی.کسی تو زندگیش هست اما دوسش نداره.

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.
شاد.سرزنده.پر انرژی.شوخ.همه هم دوستت دارن.پیش همه عزیزی.کسی تو زندگیش هست اما دوسش نداره.

مرسیی عزیز دلم 

اون درموردم چه فکری میکنه به نظرت گلم؟ چه حسی بهم داره؟ 

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

عزیزم فنجونمو گذاشتم لطفا بخون واسم ...و اسم طرفم و سطح خانوادست رو یچبگو

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️