nniinnii مدیر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 عنوان زن دوم | مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 103 پست نظر خودم : دور از جونش خدا رحمتش کنه 😏😁 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید 1399/07/14 | 23:37 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 حالا بشین دورهم یکم تصمیم هارو بگیریم کنارهم بعد برو حالا تازه سرشبه چون شمايي ديگه حرفتونو زمين نميذازم ميشينمخب ديگه چخبر؟😌 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
zhtm عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 227 چون شمايي ديگه حرفتونو زمين نميذازم ميشينم خب ديگه چخبر؟😌 خوش میگذره لب ساحل🤣🤣
دخترزمستان۶۷ عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 80 یعنی زن اولش قبل ازدواج خیانت جنسی کرده بود بعد ازدواج آشکار شد وقتی طلاقش داد یه دختر دوساله ازش دا ... وای دخترشو کشت قصاص نشد؟ یا علی عکسشو بفرست بیچاره بچه
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 خوش میگذره لب ساحل🤣🤣 ارههه ولي فك كنم زيرم چيزي مونده اذيت ميكنه🤦🏼♀️ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
۱۲۳۴۵۶samyr عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 7017 چ بدشانس بوده مرده😶 بدشانس نبود هیچی براش جز زیبای مهم نبود هیچی فقط زنو برای خوشگلی میخاد زن چهارمم به خاطره همین گرفت برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 خب دیگه در چ حاااالی زندگی بر وفق مراد هست یا نیست بعععله فعلا كه هست خدارشكر...خدا اين دختر مارم بده بريم ديگه تكميله😁 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
zhtm عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 227 بدشانس نبود هیچی براش جز زیبای مهم نبود هیچی فقط زنو برای خوشگلی میخاد زن چهارمم به خاطره همین گرفت عجب مردبیشعوریه😐نظرم عوض شد
۱۲۳۴۵۶samyr عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 7017 وای دخترشو کشت قصاص نشد؟ یا علی عکسشو بفرست بیچاره بچه نه چون برادرشوهرم رضایت داد.وحشتناک کشته گرچه من دل خوشی از برادرشوهرم ندارم وقتی فهمیدم گریه ام گرفت .تحمل داری ببینی برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
اسکاتلند عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 572 بعععله فعلا كه هست خدارشكر... خدا اين دختر مارم بده بريم ديگه تكميله😁 آخییییی الهی بارداری یا تازه اقدامی ؟ انءشاالله ب امیدخدا حتما بهت میده
دخترزمستان۶۷ عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 80 نه چون برادرشوهرم رضایت داد.وحشتناک کشته گرچه من دل خوشی از برادرشوهرم ندارم وقتی فهمیدم گریه ام گرف ... آره بفرست
دخترزمستان۶۷ عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 80 الهی چه دختر خوشگلیم هستمادرش چیکار کرد خدا لعنت کنه نامادریشو