nniinnii مدیر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 عنوان زن دوم | مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 103 پست نظر خودم : دور از جونش خدا رحمتش کنه 😏😁 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید 1399/07/14 | 23:37 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۲۳۴۵۶samyr عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 7017 الان اگه زنده بود ۱۸ سالش میشد برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
۱۲۳۴۵۶samyr عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 7017 الهی بیچاره دختر بی گناه درسته بی گناه ولی بهتر رفت خیلی اذیت شد من نمیدیدم ولی مشنیدم نامادریش چقدر اذیتش کرد واین بچه چوب حماقت پدرومادرشو خورد برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 یا خدا! عجب خانواده ای داری استارتر. خدا بت رحم کنه بین این قوم یاجوج و ماجوج. من؟؟؟🤔 من که نگفتم یکی از دوستان گفتن 😁 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 تفنگ من کو 🤷🏻♀️😁 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
۱۲۳۴۵۶samyr عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 7017 الهی چه دختر خوشگلیم هستمادرش چیکار کرد خدا لعنت کنه نامادریشو الان نامادریش ازدواج کرده بایه تاجر دوناهم پسر داره😏 برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 جدا میشم با تمام حق وحقوقم که هم نمیره هم زن بگیره و من نباشم 👍🏻👍🏻 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 اره عزیزم اولیش خیانت کرده بود بعد آشکار شد دومیشم بچه اشو کشت سومیش که بیچاره است چهارمیشم بی دلیل ... 😨😨😨😨😨😨😨😨 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 مادرم فوت شد پدرم زن گرفت مامخالف بودیم😔دایی بزرگم چون زنش نازا بود دومی رو گرفت که سه تا بچه براش ... فقط تیکه آخر که برادر شوهرو فامیل نمیدونی 👍🏻👍🏻😁😁😁😁 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 یعنی زن اولش قبل ازدواج خیانت جنسی کرده بود بعد ازدواج آشکار شد وقتی طلاقش داد یه دختر دوساله ازش دا ... 😰😰😰 وای الهی بگردم ، عجب روانی بوده زنه 😭😭😭 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 وای دخترشو کشت قصاص نشد؟ یا علی عکسشو بفرست بیچاره بچه نه تروخداااااااا نفرستی 😰😰😰😰😰😰😰😰من این روزا حالم به اندازه کافی بد هست به خاطر بیماری بچه دوستم ، اومدم یکمی فان داشته باشم 😞😞😞 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
ایواجون عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 10618 من؟؟؟🤔 من که نگفتم یکی از دوستان گفتن 😁 ببخشید. اشتباه گفتم استارتر😅
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 نه چون برادرشوهرم رضایت داد.وحشتناک کشته گرچه من دل خوشی از برادرشوهرم ندارم وقتی فهمیدم گریه ام گرف ... نننننه لطفا نفرست 😭😭😭😭 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 الان اگه زنده بود ۱۸ سالش میشد 😢😢😢 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید