2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی بیچاره دختر بی گناه 

درسته بی گناه ولی بهتر رفت خیلی اذیت شد من نمیدیدم ولی مشنیدم نامادریش چقدر اذیتش کرد واین بچه چوب حماقت پدرومادرشو خورد

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
یا خدا! عجب خانواده ای داری استارتر. خدا بت رحم کنه بین این قوم یاجوج و ماجوج.

من؟؟؟🤔 

من که نگفتم یکی از دوستان گفتن 😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
الهی چه دختر خوشگلیم هستمادرش چیکار کرد خدا لعنت کنه نامادریشو

الان نامادریش ازدواج کرده بایه تاجر دوناهم پسر داره😏

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
جدا میشم با تمام حق وحقوقم که هم نمیره هم زن بگیره و من نباشم

👍🏻👍🏻

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
اره عزیزم اولیش خیانت کرده بود بعد آشکار شد دومیشم بچه اشو کشت سومیش که بیچاره است چهارمیشم بی دلیل ...

😨😨😨😨😨😨😨😨

مادرم فوت شد پدرم زن گرفت مامخالف بودیم😔دایی بزرگم چون زنش نازا بود دومی رو گرفت که سه تا بچه براش ...

فقط تیکه آخر که برادر شوهرو فامیل نمیدونی 👍🏻👍🏻😁😁😁😁

یعنی زن اولش قبل ازدواج خیانت جنسی کرده بود بعد ازدواج آشکار شد وقتی طلاقش داد یه دختر دوساله ازش دا ...

😰😰😰 وای الهی بگردم ، عجب روانی بوده زنه 😭😭😭

وای دخترشو کشت قصاص نشد؟ یا علی عکسشو بفرست  بیچاره بچه

نه تروخداااااااا نفرستی 😰😰😰😰😰😰😰😰

من این روزا حالم به اندازه کافی بد هست به خاطر بیماری بچه دوستم ، اومدم یکمی فان داشته باشم 😞😞😞

نه چون برادرشوهرم رضایت داد.وحشتناک کشته گرچه من دل خوشی از برادرشوهرم ندارم وقتی فهمیدم گریه ام گرف ...

نننننه لطفا نفرست 😭😭😭😭