چقدر هوا خوبه❤❤❤❤واقعا دو نفرس....جون میده برا بیرون رفتن ......حس لذت بخشیه..عاشق این مدل هوام...دم غروب..پاییز..باد ملایم..😍😍😍در این لحظه در حال چه کاری هستید و چه حالی دارین؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
نفر دوم میتونه دوستت باشه..دوس پسرت باشه..شوهرت..نامزدت..مامانت...هرکی که باهاش حالت خوبه😁
اوهوم آهنگ میگوشم ولو رو مبل اگه یکم دیگ از وضعیت هوا حرف بزنید شاید ب خودم زحمت بدم برم بیر ...
منم خیلی دوس دارم برم..ولی تنهایی نمیچسبه