2777
2789
عنوان

هوا دو نفرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 52 پست
نفر دومو از کجا بیاریم😐😂

منم دنبال نفر دومم😂

پیدا کردی منم با خودتون ببر😁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
هوا دونفرست اره طوفان یدفه هردوتاییمونو با صورت بچسبونه کف آسفالت تا دیگه هوس هوای دونفره نکنیم

طوفانیه ؟😐

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی به فکره عشقه 

یکی تو فکره یاره

یکی همیشه مسته

یکی منم که بی تو بی قراره

یکی رسیده به یارش

یکی در انتظارش 

یکی داره میخنده به روزگاری که وفا نداره 😄

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
منم دنبال نفر دومم😂 پیدا کردی منم با خودتون ببر😁

فعلا اگهی زدم ببینم پیدا میشه😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
منم خیلی دوس دارم برم..ولی تنهایی نمیچسبه

چرا باو میچسبه😁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ی نفره خوابیدم رو تختم ی نمه ام سردمه    و اومدم نی نی سایت

یه نوشیدنی گررررررررم میچسبه😍😍

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
نفر دوم میتونه دوستت باشه..دوس پسرت باشه..شوهرت..نامزدت..مامانت...هرکی که باهاش حالت خوبه😁

هیچکس نیست در دسترس یا موجود😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

ولو شدم رومبل😑

دلم میخواد بره بیرون

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
دقیقا الان ی چای زدم بر بدن قبلشم ی نسکافه  روشن شدم      

من خودمم تنهام..خونه نیمه تاریک..خنکککککی دلچسبببب..شوهرمم نیس..داشتم سریال ترکی میدیدم

گفتم یه تاپیک بزنم ببینم توی این هوای ناز بقیه چه میکنن..

راستی اگه میشه یه پیشنهادم برا شام بدین پاشم درست کنم😁

ولو شدم رومبل😑 دلم میخواد بره بیرون

منم دلم میخواد..اما هیچکی نیس☹

کرونا داره بیرون چشمک میزنه بهمون😂😂 و این که به خاطر وضعیت نمیتونم با دوست پسرم برم بیرون دلم هوا ...

آره واقعا باید رعایت کرد...ماسکتو بزن یه پیاده روی کوچیک برو خب

من خودمم تنهام..خونه نیمه تاریک..خنکککککی دلچسبببب..شوهرمم نیس..داشتم سریال ترکی میدیدم گفتم یه تاپ ...

من ی غذای خ خوش مزه جدید بهت معرفی میکنم اگر اینارو داری:

سیب زمینی

بادمجون

پنیر پیتزا

اگه باشه یکم ریحون 

تخم‌ مرغ

اسمش برگر بادمجونه یک چیز خوبیه😄😍

نوش جونت عزیزممم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته