2777
2789
عنوان

وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 72 پست
پاهام زیاد نیستن مال من ولی بازو کمممممی دارم راستش کم🙁 مثلا هفته ای 3،4 بار و مطمئنم به خاطر اینه ...

وزنت خوبه هااا 

به نظرم بايد از اينجا به بعد با ورزش كم كني نه رژيم 

اگر ميتوني برو باشگاه 

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستام و سر شونه هام لاغریش تو ذوق میزنه

نخیر، اندامت خوبه، انتخاب لباست غلطه، ماها نباید فری سایز بپوشیم، و صد البته بلند

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
دستام و سر شونه هام لاغریش تو ذوق میزنه

خيلي خوبي كه 

نگران نباش بعد از عقد همه چاق ميشن 

دختر عموم ٤٣ كيلو بود الان ٥٦ شده 

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
نخیر، اندامت خوبه، انتخاب لباست غلطه، ماها نباید فری سایز بپوشیم، و صد البته بلند

چجوری خوبه؟😢

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
وزنت خوبه هااا  به نظرم بايد از اينجا به بعد با ورزش كم كني نه رژيم  اگر ميتوني برو باشگ ...

نه بابا کجاش خوبه عین توپم😐😑😁😂😂

نمیتونم برم باشگاه چون هم عین چی از کرونا میترسم هم از ورزش متنفرم یه بار باشگاه ثبت نام کردم بعد 1 ماه با گریه میرفتم😐💔

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
خيلي خوبي كه  نگران نباش بعد از عقد همه چاق ميشن  دختر عموم ٤٣ كيلو بود الان ٥٦ شده  ...

ینظر خودم بده😢

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
واقعا؟😥😥😢

اره والا🤗

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چجوری خوبه؟😢

مانتو هاي كتي بپوش

چجوری خوبه؟😢

فری اصلا نخر، سایز خودت بگیر، 36، قد هم نهایتا زیر زانو، شال و روسری هم بلند و بزرگ نذار، گم میشی توش

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐