صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
میخوای چند شی؟ تقریبا هم قدیم😁 من 160 ام وزنم 67 اونقد بد شانسم انگار 100 کیلو اضافه وزن دارم هیکل ...
من ميخوام تا بيست اسفند كه تولدمه ٦٣ شده باشم 😅
من پاهام و بازوهام خيييلي زيادن ديگه رواني شدم
ورزشم ميكني؟
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
قدم کوتاهه تقریباااا بخاطر لاغری قدبلند نشون داده میشم
قدت چنده عزيزم
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
من ميخوام تا بيست اسفند كه تولدمه ٦٣ شده باشم 😅 من پاهام و بازوهام خيييلي زيادن ديگه رواني شدم&nbs ...
پاهام زیاد نیستن مال من ولی بازو کمممممی دارم
راستش کم🙁 مثلا هفته ای 3،4 بار و مطمئنم به خاطر اینه که سایز کم نمیکنم چون من تا حالا 7/5 کیلو کم کردم ولی هیچ تغیری ندارم😑🙁
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^