2777
2789
عنوان

وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 72 پست
بنظرم لباسا بهم نمیاد با اینکه قدم زیاد بلند نیست بخاطر لاغریم دراز نشونم میدن

خب خوبه که دراز 

مثلا من یه دلیلم برای اینکه لاغر بشم اینه بلند نشون داده شم😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا ۴۰ دیگه خیلی کمهههه😐

نه خوبه😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
قدت چنده؟

١٦١

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
14 سالمه 161 45 44 بودم ی مدته زینک میخورم 1 کیلو اضافه کردم 😁

من مرتب نخوردم شاید اگه مرتب میخوردم چاق میشدم😭

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
واااا تو این سایت مردم چشونه؟ خوبی دیگه برای چی چاق بشی؟ همه رژیم میگیرن لاغر بشن بعد تو....

نه آخه لباسا بهم نمیاد تو صفحه اول نوشتم چجوری میشه:((

فست فود بخور😐

میخورم زیاد

یه مدت بخاطر همین فست فودا غلظت خونم رفته بود بالا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من مرتب نخوردم شاید اگه مرتب میخوردم چاق میشدم😭

من هفته ای 3 تا میخورم

زیادش ضرر داره 😕

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
خشکبار گردو اینا بخور.گردو باعسل خامه غذای گوشتی.منم خیلی لاغر بودن باقد۱۷۰

الان چاق شدی؟؟

گردو ام زیاد میخورم😭

١٦١

میخوای چند شی؟ تقریبا هم قدیم😁

من 160 ام وزنم 67 اونقد بد شانسم انگار 100 کیلو اضافه وزن دارم هیکلم خیلی گنده اس😑

تا عید 58،57 کیلویی😁

خوبی که، منم قبل ازدواج همین حدودا بودم، 158،48

الان بعد 11 سال و دو تا بچه پشت هم 52

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خب خوبه که دراز  مثلا من یه دلیلم برای اینکه لاغر بشم اینه بلند نشون داده شم😁

بزار یه عکس بزارم ببین چجوری میشم وقتی مانتو بلند میپوشم😑😐