2777
2789

منظورت اینه کی دگ نیاز نیست خودت بغلش کنی تو خیابون؟؟؟ما پسرمو تانزدیکای ۳سالگی بغلش میکردیم بیشتر شوهرم بغل میکرد

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

از همون سیزده ماهگی که راه افتاد ما با خودمون می بردیم بیرون مخصوصا توی طبیعت و... می ذاشتیم خودش راه بره که عادت کنه و پاهاش قوی شه

الان کمتر از دوسالشه اما خیلی عالی از تپه و... هم بالا میره 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو شب تولدش بلند شد و راه افتاد 

الان 18 ماهه اس 

زوده تنها راه رفتن تو خیابون چون دستشو به من نمیده به نظرم 2 سالگی یا سه سالگی میتونه 

تا دندان دارید لبخند بزنید  

من پسرم از دو سالگی تو خیابون دستشو گرفتیم راه رفت الانم دو سال و چهار ماهشه خیلی خیلی کم پیش میاد بغل شه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
منظورت اینه کی دگ نیاز نیست خودت بغلش کنی تو خیابون؟؟؟ما پسرمو تانزدیکای ۳سالگی بغلش میکردیم بیشتر ش ...

وای خدای من 😭😭😭کمرم خیلی دردمیگیره خسته میشم 

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
از همون سیزده ماهگی که راه افتاد ما با خودمون می بردیم بیرون مخصوصا توی طبیعت و... می ذاشتیم خودش را ...

چقدخوبه دختره من فقط میگع بغلم کن۱۸ماهشه بیشتره وقتام شوهرم نیست بایدبغل کنم ازنفس میوفتم 

پسر منم از یازده ماهگی راه افتاد ولی خب بخواد تو خیابون همش راه بره و بغل نشه رو نمیدونم از کی ...ال ...

دختره منم۱۱ماهگی راه رفت دوس دارم حداقل چن قدم راه بره خودش 

چقدخوبه دختره من فقط میگع بغلم کن۱۸ماهشه بیشتره وقتام شوهرم نیست بایدبغل کنم ازنفس میوفتم 

بچه ی ما هم البته خسته که میشه باید بغلش کنیم یا بذاریم تو کالسکه اما انصافا در حد نیم ساعت و... رو خودش راه میاد بعد خسته میشه. اگر یک روز نریم بیرون که راه بره انرژیش تخلیه نمی شه اصلا. به نظرم به عادت دادنه شما هم می تونید کم کم عادتش بدین حتما هم برای خودش خوبه هم شما

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
بچه ی ما هم البته خسته که میشه باید بغلش کنیم یا بذاریم تو کالسکه اما انصافا در حد نیم ساعت و... رو ...

من بیرون نمیتونم ببرم هم کثیفه هم کرونا😫