سلام خانما ، امروز جاریم زایمان کرد قراره ترخیص بشه حالا سزارین کرده تو کمالی شده ۴ میلیون حالا پول نداره شوهر من کاسه داغ تر از آش میشه ، آخه یکه بگه به تو چه مگه اون ننه بابا نداره بزار از اونا قرض کنه . خدا شاهده ۶ ماهه داریم یه زندگی بخور و نمیر رو میچرخونیم تا پولمون که تو بانکه بشه ۷ میلیون یه ماشین لباسشویی دست دوم بخرم لباسام رو باهاش بشورم الان هم ۱ سال و نیمه هیچی نخریدیم فقط خوراک یه دختر نوجوان دارم براش ۲ سال مانتو بیرون نخریدم لباس تو خونه هم نداره همشون پاره شدن خودمم هم که مسخره خاص و عام شدم انقد که مسخره ام میکننن لباس نداری ، خوب بخدا ماشین لباسشویی ضروری تره تو این سرما من یه نوزاد ۳ ماهه دارم برای اونم لباس نخریدیم لاستیک میکنم و شیر خودمو میدم لباس هم همش ۲ تیکه براش خریدم شد ۱۰۰ تومن !
اصلا اینا هیچ شوهرم سر زایمان من نیومد بیمارستان حالا رفته گوسفند بخره و پول از بانک بر داره پول بیمارستان رو بده چرا چون بچه اون پسره بچه من دختره . در ضمن جاریم سر زایمان من تا ۲ ماه نیومد گفت شاید شما تازه از بیمارستان اومده باشید کرونا دارید به ما میدید تا ۲ ماه بعد نیومد حالا شوهر من رفته پیش واز ، بچه ام هم سه روزه تب کرده هی میگم بیا ببریمش دکتر میگه حال ندارم اما الان با کله رفت پیشواز پسر برادرش.