2777
2789
عنوان

هیچی نمیتونم بگم ...

154 بازدید | 13 پست

سلام خانما ، امروز جاریم زایمان کرد قراره ترخیص بشه حالا سزارین کرده تو کمالی شده ۴ میلیون حالا پول نداره شوهر من کاسه داغ تر از آش میشه ، آخه یکه بگه به تو چه مگه اون ننه بابا نداره بزار از اونا قرض کنه . خدا شاهده ۶ ماهه داریم یه زندگی بخور و نمیر رو میچرخونیم تا پولمون که تو بانکه بشه ۷ میلیون یه ماشین لباسشویی دست دوم بخرم لباسام رو باهاش بشورم الان هم ۱ سال و نیمه هیچی نخریدیم فقط خوراک یه دختر نوجوان دارم براش ۲ سال مانتو بیرون نخریدم لباس تو خونه هم نداره همشون پاره شدن خودمم هم که مسخره خاص و عام شدم انقد که مسخره ام میکننن لباس نداری ، خوب بخدا ماشین لباسشویی ضروری تره تو این سرما من یه نوزاد ۳ ماهه دارم برای اونم لباس نخریدیم لاستیک میکنم و شیر خودمو میدم لباس هم همش ۲ تیکه براش خریدم شد ۱۰۰ تومن ! 

اصلا اینا هیچ شوهرم سر زایمان من نیومد بیمارستان حالا رفته گوسفند بخره و پول از بانک بر داره پول بیمارستان رو بده چرا چون بچه اون پسره بچه من دختره . در ضمن جاریم سر زایمان من تا ۲ ماه نیومد گفت شاید شما تازه از بیمارستان اومده باشید کرونا دارید به ما میدید تا ۲ ماه بعد نیومد حالا شوهر من رفته پیش واز ، بچه ام هم سه روزه تب کرده هی میگم بیا ببریمش دکتر میگه حال ندارم اما الان با کله رفت پیشواز پسر برادرش.

چه پدر به درد نخوری !!!!!!هر برخوردی باهاش بکنی کاملا حق داری

طفلک دوتا بچه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

حق داری ناراحت باشی.همشم تقصیر شوهرته

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر ما زنا هست ک زندگی رو برای خودمون زهر میکنیم تا برای این مردای نمک نشناس پس انداز کنیم خوب بپوش خوب بخور خوب بگرد مگه مجبوری یه لباس شویی هم یه جا قسطی بردار مجبوره قسطشو بده

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

تازه ۳ ماه قبل زایمانش بهم زنگ زد گفت چقدر میشه گفتم من بیمه تامین اجتماعی ام شده ۴۰۰ ولی آزاد ۴ میلیونه ، خب خودش که می‌دونه بیمه نیست بزار دولتش رو جمع میکرد جاریم اهل تیپ و قیافه است بد جور مانتو های تنش ۱ میلیونبه بالاست ۵ ماه پیش هفت تا النگو طلا خرید خدا تومن تو این گرونی  حالا ما  هیچی نخوریم نخریم نریم بیرون تا پس انداز کنیم آخرش هم بدیم بابات زایمان اون . مطمئنم پس نمیگیره شوهرم می‌شناسمش یا اگه بگیره همش ۵۰۰ تومنش رو بگیره  .

چه پدر به درد نخوری !!!!!!هر برخوردی باهاش بکنی کاملا حق داری طفلک دوتا بچه

چی بگم والا اون یکی دخترم آبروش جلو هم دوستاش رفته به خدا این یکی هم که تازه به دنیا اومده لباس هم نداره

متاسفم.چون بچش پسرع اخ چ ربطی دارع والا ماهم پسر زاییدم هیچکس ب....نبود مردم شانس دارن والا.توهم میگ ...

من ۲ تا بچه ام دختر شده اما ۲ تا بچه اون پسر خانواده شوهرم هم بچه ی پسر رو حلوا حلوا میکنن

تقصیر ما زنا هست ک زندگی رو برای خودمون زهر میکنیم تا برای این مردای نمک نشناس پس انداز کنیم خوب بپو ...

والا به خدا تو این سرمای زمستون میرم تو حیاط با آب یخ لباس می‌شورم 

تازه ۳ ماه قبل زایمانش بهم زنگ زد گفت چقدر میشه گفتم من بیمه تامین اجتماعی ام شده ۴۰۰ ولی آزاد ۴ میل ...

عزیزم قرض داده زن برادرشه گیر کرده قرض داده پس میگیره حالا شما تحمل بکن 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما