خب به نظرتون عکس رو به مغازه نشون بدم آخه میخوام رنگ ترکیب شده بگیرم
اینو برو ارایشگاه خودش برات درمیاره
تو مواد نخر
یهو دیدی دکلره کردی موهات ب پایه روشن نرسید
دیگ اونوقت کلا ترکیب رنگت بهم میخوره
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آهان پس وقتی رنگ روی سرم هست از پودر استفاده کنم؟؟
نه اول باید موهات به پایه برسه ینی سفید شه
چن روز بعدم رنگ میزارن
وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
آهان پس وقتی رنگ روی سرم هست از پودر استفاده کنم؟؟
برای رنگ های فانتزی
باید دکلره کنی
رنگ های فانتزی هم پودرش هست ک با اب قاطی میشه یا اکسیدان
هم به صورت کرمه ک با اکسیدان قاطی میشه روی سر گذاشته میشه
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
آخه به خاطر کرونا جایی باز نیست برم تازه معلوم نیست آرایشگر هم کرونا داشته باشه یا نه خیلی میترسم؟&n ...
این رنگه سختیه
من آرایشگاه کار کردم
برای همین گفتم