2777
2789
عنوان

⁦💕⁩تاپیک ⁦❤️⁩عزیزم دوستت دارم⁦❤️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 467 پست

باز آمدی ای جان من جان ها فدای جان تو

جان من و صد همچو من قربان تو قربان تو

من کز سر آزادگی از چرخ سر پیچیده ام

دارم کنون در بندگی سر بر خط فرمان تو

آشفته  همچون  موی  تو  کار  من  و  سامان  من

سست است همچون بخت من عهد تو و پیمان تو

مگذار از پا اوفتم ای دوست دستم را بگیر

روی من و درگاه تو دست من و دامان تو

گفتی که جانان که ام ؟ جانان من جانان من

گفتی که حیران که ای ؟ حیران تو حیران تو

ممنون استارتر تایپک ریبایی بود یاد عزیزانمون درهر حالتی دل ادمو شاد میکنه وشما تو این حس شریکبن پس ممنون بابت این حس و حال خوش 🙏🙏🙏🙏

دوستای عزیزی که باعث میشین  گدشت روزای سخت آسونتر بشه بخاطر این حس زیبا همتونو دوست دارم 🙏🙏🙏❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقتم دوستم

من بیشتـــــــــــــــــــــــــر😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اووووووف😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 تو تاج سری دل میبری😁😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😄😄😄😄😂

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😄😄😄😄😂

😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

تا پیک خوبی بود ممنونم 😊

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
😁

اوخی😍😍😍😍😍😍ملسی جان جانم😍

باز آمدی ای جان من جان ها فدای جان تو جان من و صد همچو من قربان تو قربان تو  من کز سر آزاد ...

تشکر از ارزش دادن و حضور گرمتون.

سپاس🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

‍ گاهی مرا با خودت به خواب هایت ببر قول خواهم داد خوابم  را به خورد شبگرد های کوچه چشمانت بدهم ...

تو را دوست داشتم 

چنان که انگار 

آخرین عزیزان من 

بر روی زمینی 

و تو رنجم دادی چنان که گویی 

آخرین دشمنان تو در 

روی زمینم...

💖😍😘  

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
اوخی😍😍😍😍😍😍ملسی جان جانم😍

جانم ب قربانت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍