2777
2789
عنوان

⁦💕⁩تاپیک ⁦❤️⁩عزیزم دوستت دارم⁦❤️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 467 پست
@sarire     🌹🌹❤❤منو قله دوست داریم

من غشششش😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

منم دوستتون دارم عشقا😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
جانننن نیه هش دمه میشدون نازیم 😍😍😘 شب یعنی او به توانِ بی نهایت " و من مِنهایِ تمامِ بودن های ...

ترک مرا غم....اما خوب نمیتونم صحبت کنم ...نیه دمشدم ترک قیزیم ...آما آتا بیزیمنن فارس دانیشیب بیز چوخ ترک باشارمیریک دانیشک ...آتا چوخ گوزل ترکی بیلر ...من ال بیر دست و پا شکسته😂😂😂😂

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🍁  گئتمه ترسا بالاسی منده سنه سایه گلیم دامنونن یاپیشیپ سنله کلیسایه گلیم یا سن ایسلامی قبول ...

چوخ گوزل....ممنون 😊

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
@افروهر     @donia87سابق     @نیکی0     @sarire     ...

ملسی خوشگلم😍

دل ب دل راه داره❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ترک مرا غم....اما خوب نمیتونم صحبت کنم ...نیه دمشدم ترک قیزیم ...آما آتا بیزیمنن فارس دانیشیب بیز چو ...

آخییییی دقیفا دست و‌پا شکسته حرف میزنی😍😍😍😍😍😂😂😂

خوشم اومد از این به بعد تو خصوصی فقط ترکی حرف میزنیم 😍😍😍😀😀😀😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@sarire ‍ 😢

قربونت بشم دوست قشنگم💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

آخییییی دقیفا دست و‌پا شکسته حرف میزنی😍😍😍😍😍😂😂😂 خوشم اومد از این به بعد تو خصوصی فقط ترکی حر ...

چشم جیرانیم

...بابت شعرت ممنون قشنگم‌..چهره منو هر کی می‌بینه میفهمه ترکم ...میگن ترک تبریزی😄😄😂

قربونت بشم دوست قشنگم💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

عاشقتم دوستم

برای مامانم  جای مَهــتاب به تاریکـی شب‌ها تو بِتــاب! من فدای تو به جای همـه گُلـها تو بِخ ...

فدایِ محبتت 😍🌹🌹🌹

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕

استارتر اینم تاپیکتون در داغ ترینا 😄

موفق و‌پیروز باشید 

شب خوش 🍁🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عشق منی تو😍ماه منی تو😍

اووووووف😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

تو تاج سری دل میبری😁😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋