سیندرلاگریزیلا مدیر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2277 عنوان بچه عینکی | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست سلام پسرم هفت سالشه سه ساله عینک میزنهراستش خیلی دوست دارم زودترچشاش خوب شه و عینک و بزاره کنار هرجامیریم عینک به چشمش باشه یه جوری دیگه نگاه میکننپسرم میگفت دوستم بهم گفته چهارچشمدلم سوخت ناراحتشمتنبلی چشم داره یکی ازچشماش اونیکی هم یکونیم ضعیفه 1399/07/13 | 19:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پولدارم عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 2998 الان که خیلی از بچه ها عینک دارند برادرزاده من از ۱۰ ماهگی عینک داره تا الان که ۹ سالشه ب ... آخی 10 ماهگی🥰 تصورش میکنم نی نی 10 ماهه چه ناز میشه با عینک. ولی خب میدونم گناهدارن (گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏. پولدارم نیستم ای بابا
آیلارجوووون عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2529 اخیی انشالله زودتر چشماش خوب بشه و دیگ نزنهمن خودم فک میکنم هیلی بانمکن عینک میزنن اگه موهاشونم بورو فرفری باشه واای بچه رویاهای من😍مامان قورررربونت بره امیر علی جونم
جوجولی1 عضویت: 1388/04/31 تعداد پست: 7845 آخی 10 ماهگی🥰 تصورش میکنم نی نی 10 ماهه چه ناز میشه با عینک. ولی خب میدونم گناهدارن اره بامزه میشنما بهش میگیم پرفسورجیگر منه
سیندرلاگریزیلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2277 نه کسی ک با محبت نگاه میکنه خیلی فرق داره تا با کنجکاوی و ترحم اخه ترحم نداره که من نمیفهمم چه ترحمی مگه چیه
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9496 وا جدی،حالا من چجوری سورمه بکشم چشای پسرم شماره اون خانومه که ازش سورمه میگرفت رو به من داد ولی من خودم واقعیتش ازش نگرفتم چون خورد به کرونا دیگه ترسیدم بخرم ازش «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
پولدارم عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 2998 اره بامزه میشن ما بهش میگیم پرفسور جیگر منه 😍 (گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏. پولدارم نیستم ای بابا
سلطان_قطع_کاربری عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 6408 اخه ترحم نداره که من نمیفهمم چه ترحمی مگه چیه میگم گاون با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
سیندرلاگریزیلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2277 اتفاقا بنظرخودم خیلی بامزه میشه بهش میاد ولی میگم یعنی باید چندسال بزنه؟
سیندرلاگریزیلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 2277 شماره اون خانومه که ازش سورمه میگرفت رو به من داد ولی من خودم واقعیتش ازش نگرفتم چون خورد به ک ... نمیدونم واقعیت داره یا نهیعنی تاثیرداره
پولدارم عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 2998 اتفاقا بنظرخودم خیلی بامزه میشه بهش میاد ولی میگم یعنی باید چندسال بزنه؟ عزیزم فوقش خوب نشد فکر کنم با جراحی خوب بشه (گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏. پولدارم نیستم ای بابا
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9496 نمیدونم واقعیت داره یا نه یعنی تاثیرداره آره سورمه اصل از مکه هست اون خانومه اینجا قسم میخورد چشای دخترش خوب شدن منم چشام ضعیفن خواستم بگیرم خورد به کرونا شمارشو بخوای بهتون میدم ولی تو این اوضاع کرونا پیشنهاد نمیکنم صبر کن انشالله واکسنش به زودی میاد بعد خواستی تهیه کن «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
گیره_لباس عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3238 بمیرم الهی منم از بچگی اینجوری بودم الان تنها دغذغم اینه بچم در اینده عینکی بشه😔
شفتالگولو عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 827 آره سورمه اصل از مکه هست اون خانومه اینجا قسم میخورد چشای دخترش خوب شدن منم چشام ضعیفن خ ... عزیزم شمارشو به منم میدی؟🙏 برای برگشت ضررهای مالیم یک صلوات مهمونم میکنی؟