2777
2789
عنوان

بچه عینکی

240 بازدید | 27 پست

سلام پسرم هفت سالشه سه ساله عینک میزنه

راستش خیلی دوست دارم زودترچشاش خوب شه و عینک و بزاره کنار هرجامیریم عینک به چشمش باشه یه جوری دیگه نگاه میکننپسرم میگفت دوستم بهم گفته چهارچشم

دلم سوخت ناراحتشم

تنبلی چشم داره یکی ازچشماش اونیکی هم یکونیم ضعیفه 

اتفاقا من بچه های عینکیو دوست دارم  دست خودم نیس ببینمش نگاشون میکنم خیلی بانمک میشن ولی خب گناه دارن

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باورم نمیشه هنوزم عینک ببین این‌گاوای انسان نما جا نیوفتاده😑😑😑 

حالا دوست پسرت که بچه بوده غلطی کرده ولی هرکی ی جور نگاش کرد فک کن گاو داره نگاتون میکنه

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

دیگه عزیزم چاره نیس بزار مرتب استفاده کنه انشالله بعد نیازی پیدا نکنه فقط بهش یاد بده ناراحت نشه از این حرفا... و مثلا ب شوخی جواب بده که چهارتا چشم بهتره  بهتر از شماها میبینم

من باورم نمیشه هنوزم عینک ببین این‌گاوای انسان نما جا نیوفتاده😑😑😑  حالا دوست پسرت که بچه بو ...

😐😐😐 خب شاید نگاه کردن طرف مثل من از دوست‌داشتن ینی من گاوم🤔☹️😐

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا

منم عینکیم 

ولی انقدر ک مثلا میگم عینک بهم میاد و قیافمو ناز میکنه و... کسی ب اون نگاه _البته بودن اونایی ک حرف مفت میزنن_بهم نگاه نمیکنه و اتفاقا بقیه هم ضعیف نیستن ولی میگیرن 😂

خودت بهش اعتماد ب نفس بده تا اونم براش مهم نباشه

مثلا بگو آقای دکتر/مهندس/یا هر چیزی ک دوست داره و....

بعد اینکه بسته ب نوع افراد ممکنه از ۲۰تا۲۵سالگی عمل لازک یا‌‌... رو انجام بده و عینک رو برداره

😐😐😐 خب شاید نگاه کردن طرف مثل من از دوست‌داشتن ینی من گاوم🤔☹️😐

نه کسی ک با محبت نگاه میکنه خیلی فرق داره تا با کنجکاوی و ترحم

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

الان که خیلی از بچه ها عینک دارند

برادرزاده من از ۱۰ ماهگی عینک داره تا الان که ۹ سالشه 

بعضی از بچه ها کلا بی ادبن 

اگه یه بچه ای چاق باشه یهرچیز میگن

اگه لاعر باشه یه حرف دیگهر

اسمشو مسخره میکنن

فامیلی رو مسخره میکنن 

ادم کوچیک و بزرگ هم نداره ، بی فهم و شعور همیشه بی شعوره

دیگه عزیزم چاره نیس بزار مرتب استفاده کنه انشالله بعد نیازی پیدا نکنه فقط بهش یاد بده ناراحت نشه از ...

بهم نگفته بود یعنی یکماه بعدش بهم گفت 

البته گفت منم بهش گفتم چاقالو  

یه خانومی اینجا میگفت دخترش  عینک میزده اصلا دوست نداشته  گفت سورمه سنگ گرفته از یه جای  مطمئن  دخترش هر شب میزده به چشاش  میگفت  بعد یه مدت چشاش از یک و نیم شدن ۲۵ صدم 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»