پیاز و خرد میکنیم و تفتش میدیم بعد زردچوبه و نمک و رب به مقدار لازم اضافه میکنیم بعد لوبیا قرمز و بلغور که از قبل خیس کردیم و چند بار آبش عوض شده میریزیم داخل قابلمه البته بلغور زودتر پخته میشه یکم دیر تر میریزیم و آب میریزیم توش تا پخته شن در صورت تمایل قلم هم میشه انداخت توش و میزاریم خوب پخته شه و اینکه میشه بلدرچين یا گوشت قرمز بزاری بپزه بریزی داخل قابلمه حتما ریز ریز شده باشه گوشتش معلوم نباشه وقتی هم پخت روغن حیوونی در صورت تمایل موقع خوردنش میریزیم داخل بشقاب و با نون میخوریم 😋😋(قلم و روغن حیوونی و گوشت قرمز یا سفید کاملا سلیقه ایه)