بچه ها شما با شوهر بد غذا چیکار میکنین 🙄 دیوونم کرده این همه زحمت میکشی غذا درست میکنی یه روز گشنش نیس نمیخوره یه روز حال نداره یه روز مرغ سفته یه روز.... اعصابم خورده همش از دستش 🙄 حالا الان باز بهتره خونه باباش اینا بود اگه غذای داغ میومد سر سفره دیگه غذا نمیخورد 🙄حداقل الان فوت میکنه 🙄😐
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
کلا وقتی ازش میپرسم میگه نمیدونم 🙄 نظر هم بده کباب تابه ای😢 اونم یک هفته هرروز درست کردم دیگه خودم حالم بد شد 😂
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
شوهر منم بد غذاعه چون اشپزیش عالیه هر غذایی رو دوس نداره گاهی خیلی سخته ولی کم کم یاد میگیره 😁
این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏 💕چوب خدا صدا نداره💕
شوهر من فوق العادع شكمو غذات هم بايد عالي باشه تو شش ماه از مني كه تخم مرغ بلد نبودم اشپز ساخت 😩دهن ...
من خودم اصلااا بد غذا نیستم هرچی باشه میخورم
شوهرم. سالاد ماکارونی و انواع اش و عدسی نمیخوره میگه سیر نمیشم. لوبیا پلو باقالی پلو دوس نداره خورشت کنگر کرفس لوبیا سبز قارچ اینا هم نمیخوره 🙄😢 همه غذامون شده قیمه سبزی سیب زمینی کباب تابه ای مرغ بازم ایراد میگیره 🙄