2777
2789
عنوان

شوهر بد غذا

181 بازدید | 23 پست

بچه ها شما با شوهر بد غذا چیکار میکنین 🙄 دیوونم کرده این همه زحمت میکشی غذا درست میکنی یه روز گشنش نیس نمیخوره یه روز حال نداره یه روز مرغ سفته یه روز.... اعصابم خورده همش از دستش 🙄 حالا الان باز بهتره خونه باباش اینا بود اگه غذای داغ میومد سر سفره دیگه غذا نمی‌خورد 🙄حداقل الان فوت میکنه 🙄😐

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمن فقط پیاز تو غذا دوست نداره دیده بشه رنده میکنم.

بعضیا غذا هارو کلا نمیخوره منم نمیپزم

ولی از لحاظ مزه غذا غذاهای منو دوست داره و به خانوادش ترجیح میده

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم

بگو خب ی رستورانها لاکچری پیدا کن باهاش قرارداد ببند هرروز غذا از بیرون بخوریم😁

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خودش میگه چی درست کن ☺️

کلا وقتی ازش میپرسم میگه نمیدونم 🙄 نظر هم بده کباب تابه ای😢 اونم یک هفته هرروز درست کردم دیگه خودم حالم بد شد 😂

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

شوهر منم  بد غذاعه چون اشپزیش عالیه هر غذایی رو دوس نداره گاهی خیلی سخته ولی کم کم یاد میگیره 😁

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
بهش غذا نده

میشه؟ 🙄

کلا وقتی ازش میپرسم میگه نمیدونم 🙄 نظر هم بده کباب تابه ای😢 اونم یک هفته هرروز درست کردم دیگه خودم ...

شوهر من نپرسم خودش میگه 😂هم شام هم ناهار تازه دستور کیک وشیرموز هم میده 😂

شوهر من فوق العادع شكمو غذات هم بايد عالي باشه تو شش ماه از مني كه تخم مرغ بلد نبودم اشپز ساخت 😩دهن ...

من خودم اصلااا بد غذا نیستم هرچی باشه میخورم 

شوهرم. سالاد ماکارونی و انواع اش و عدسی نمیخوره میگه سیر نمیشم. لوبیا پلو باقالی پلو دوس نداره خورشت کنگر کرفس لوبیا سبز قارچ اینا هم نمیخوره 🙄😢 همه غذامون شده قیمه سبزی سیب زمینی کباب تابه ای مرغ بازم ایراد میگیره 🙄