2777
2789
عنوان

شوهر بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست

😂😂😂چقدر ا۴اده داره از تربیت بد مادره

شما توجه نکن درست میشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شوهر من نپرسم خودش میگه 😂هم شام هم ناهار تازه دستور کیک وشیرموز هم میده 😂

اصلااااا میگه من نمیدونم هرچی دوس داری بعدا درست میکنم نمیخوره 🙄 اینکه فک کنی دست پختم بده اصلا اصلا نیس از همون خونه باباش لوسش کردن 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂چقدر ا۴اده داره از تربیت بد مادره شما توجه نکن درست میشه

دقیقا اگه دوبار که سر سفره غذای داغ نخورد به جای دورش بگیرن گفته بودن نمیخوری نخور اینجوری نمیشد من عاجز شم 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
این منمممم😂😂😂😂😂😂😂

، 🤦‍♀️😂😢

دقیقا اگه دوبار که سر سفره غذای داغ نخورد به جای دورش بگیرن گفته بودن نمیخوری نخور اینجوری نمیشد من ...

شما درستش کن😂شوهر خاله من انقدر بد بود الان سنگم میخوره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
وقتی چن روز واسش غذا نپزی درست میشه  وقتی نازشو میکشی این شکلی میشه اگ دوروز گشنگی بکشه میخور ...

امروز ظهر انقدر اعصابم خورد کرد کلی چی بش گفتم 🤦‍♀️😂 الانم به خونش تشنم😂

شما درستش کن😂شوهر خاله من انقدر بد بود الان سنگم میخوره

چه جوری نمیدونم چیکارش کنم 

چه جوری نمیدونم چیکارش کنم 

هرعدایی دوست داری و سختت نیست درست کن اگر نخورد به روز خودت نیار

ببین شوهر خاله من میگ۴ت تو عدا پیاز نریز