2777
2789
عنوان

چه آدمایی پیدا میشن خیلی عوضی هستن

169 بازدید | 20 پست

یه هفته پیش یه کار در منزل پیدا کردم گفته بود تو واتساپ پیام بدین بعد برام یه فیلم فرستاد که اموزش بسته بندی نوار چسپ بودگفته بود شنبه به شنبه میاریم در خونه و میبریم پول هر کارتن هم همون موقعه میدیم ولی برای اینکه مطمئن بشیم ادرس درسته چون خیلی سرکارمون گذاشتن هزینه اولین ارسال که۳۲ هزار با شماست منم ۴۰ تومن تو کارتم بود فرستادم چون به کار خیلی احتیاج داشتم اونم گفت شنبه براتون میفرستیم ولی الان هیچی به هیچی ۳۲ هزارمم رفت خبری از پیک هم نیست😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢

دخترم آنا همه زندگیمه😘

عزیزم اینجور کارا نود درصدشون دروغ و کلکه

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی ک میگن بیا کار تو خونه انجام بده یا کارایی مث اینااااا که صدتا تک تومنی ب ادم میدن انگار دارن تو زمان قد قد میرزا زندگی میکنن تازه ی عالمه کار میکنی ردت میکنن همینطوری کارشون پیش میره دیگه نیاز ب کارگرم ندارن

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂

منم تو اینستا ی‌هکر حرفه ای بود اعتماد و همه چیشم معتبر بود بعدگفت شماره کارت میدم پولو بریز اسم و رسمو این جور جیزاهم بفرست تا طرفو هک کنم کلی ام قسم خورد وقتی ریختم پولو واسش از همه طرف بلاکم کرد خدالعنتش کنه اون پولو با دربه دری جور کرده بودم

چقدر پست کاش لاقل دزد هم شرافت داشته باشه از کسی که میدونه کارش لنگه دنبال کار در منزله ندزده! این ...

آره واقعا حرامشون باشه با اون میتونستم حداقل یه دونه از وسایلی که لازم داشتمو بخرم

دخترم آنا همه زندگیمه😘

منم کلیپشو دیدم چسباش سباه نبود روی هم میزاشت 😑خیلی وسوسه شدم ولی اون موقع تازه رمز پویا اومده بود کارتم واریز نمیکرد

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕