2777
2789
عنوان

بچه ها حقوق تکنسین داروخانه چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 108663 بازدید | 46 پست
باش گلم مرسی اجی

موفق باشید🦋

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
یه بدی که این شغل داره یا باید پارتی داشته باشی یا سابقه کار زیاد  ببین تو کدومشو داری اگه ندا ...

من کسی می شناختم که ۱۵سال سابقه داشت 

ولی وقتی از کارش بیرونش کردن  تا ۶ماه دنبال کار بود 

اخرش جایی کار کرد که راضی نبود تا اینکه خدا براش خواست ویه داروخانه دولتی مشغول شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان نیک اندیشان مقاله ای جامع در خصوص حقوق و مزایا و شرایط استخدام تکنسین داروخانه ارائه داده. من که خوندم به نظرم مفید بود. براتون لینکش رو میزارم شاید برای شما هم مفید باشه.

لینک :

https://nickandishan.com/salary-and-benefits-of-pharmacy-technician-1400/

خودم تکنسین م داروخونه

باید بری علوم پزشکی یا موسسه های مهارت اموزی فنی حرفه ای ۱۴۰۲ هزینه ش ۱۲۰۰

دوره هشت جلسه سه ساعتی

یه ازمون عملی و یه ازمون کتبی 

حقوقشم از ۷شروع میشه تا ۱۵ البته من سنندجم از شهرای دیگه خبر ندارم

سوالیم داشتید در خدمتم

۰۹۱۸۵۲۱۰۱۴۲

بعد دورت باید خودت بیفتی داروخانه به داروخانه دنبال کار  تازه ۶ماه اول بت حقوق نمی دن از دست ...

عزیزم اون برای زمانیه که کار آموزی ک چند ماه اول بهت حقوق نمیدن وگرنه وقتی مدرک داشته باشی یه دوره به جهت آموزش دیدی و از ماه اول حقوق میگیری