2777
2789
عنوان

بچه ها حقوق تکنسین داروخانه چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 108657 بازدید | 46 پست
هزینه کلاساش چقد میشه و چقد طول میکشه ؟ میخوام منم تکنسین بشم اخه ‌... اها مدرک تحصیلی مهمه ؟

فک کنم دیپلم لازمه

فک کنم دوره ش سه یا چهار ماهه س

هزینه شو دقیق نمیدونم ولی تا یکی دو سال پیش 700 تومن بود الان حتما بالای یه تومن شده دگ

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشنا ها فقط بعد از ظهر میره حدود۲تومن

تهران یا شهرستان؟ 

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

عزیزم به نظرم نرو فایده نداره 

این شغل صنف نداره 

من می شناستم کسی که بیشتر از اداره کار می گرفت 

می شناسم کسی که با ۱۰سال سابقه کار ۷۰۰،۸۰۰تومن 

می گرفت 

یعنی هیچ قانونی وجود نداره که بت بگه اندازه اش چقدره 

بعد دورت هم خودت باید دنبال کار بگردی 

دیدم جاهایی که ۳۵۰تومن به تکنسینشون می دن البته ۲سال پیش

دوستم داروخانه کار می کنه دو شیفت این مبلغ رو می گیره البته بیمه هم هست

خب باشه شاید داروخونه ش ساعت کاری کم میدن وگرنه باید بیشتر ازینها میبود

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃
فک کنم دیپلم لازمه فک کنم دوره ش سه یا چهار ماهه س هزینه شو دقیق نمیدونم ولی تا یکی دو سال پیش 700 ...

سلام دوست گلم ازطریق جهاد کلاس گذاشتن تکنسین داروخانه و دستیارداندانپزشک وبهیار منم سال ۱۴۰۰کنکور دارم بنطرت برم مدرک کدومو بگیرم گفت بود مورد تاییدوزارت بهداشته مدرکش .بنطرت مدرک بگیرم توتهران میرم سرکار؟؟وکنکورمم میدم انشالله ک پرستاری قبول شم.درکل میگم خوبه مدرک بگیرم؟کدومش بهتره؟ازتکنسین و دستیار دندان پزشک و بهیار؟

سلام دوست گلم ازطریق جهاد کلاس گذاشتن تکنسین داروخانه و دستیارداندانپزشک وبهیار منم سال ۱۴۰۰کنکور دا ...

داروخانه از همشون تمیزتره

ولی شما فعلا کنکورتو بده تمرکز کن روی درس

یعد کنکور تابستون برو دوره