2777
2789
عنوان

بچه ها حقوق تکنسین داروخانه چقدره؟

108661 بازدید | 46 پست

کسی میدونه؟ 

نرخ جدید

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

چجوری باید تکنسین. شد ؟ کلاس داره ؟

شرایطش چیه ؟

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری باید تکنسین. شد ؟ کلاس داره ؟

دوره داره

ولی فک کنم راه بهترش اینه که بری یه مدت بدون حقوق تو یه داروخانه کارآموزی یاد بگیری 

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
کدوم شهر؟ تهران 3 تومن

تهران نیستم

ارومیه

بابام دوتا کار داره یکیش این بود برای یه خانوم که همسرش کار میکنه و میخواد برای خودش خرج کنه خوبه 

مثلا هرچی بیشتر ساعت بری بیشتر پول میگیری ۲تومن ۱ تومن 

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃
دوره داره ولی فک کنم راه بهترش اینه که بری یه مدت بدون حقوق تو یه داروخانه کارآموزی یاد بگیری 

بله مثلا تو داروخونه اون با تجربه ها بهت یاد میدن بری 

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃
دوره داره ولی فک کنم راه بهترش اینه که بری یه مدت بدون حقوق تو یه داروخانه کارآموزی یاد بگیری 

هزینه کلاساش چقد میشه و چقد طول میکشه ؟ میخوام منم تکنسین بشم اخه ‌... اها مدرک تحصیلی مهمه ؟

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
مگه ساعتی چند میگیره؟ خیلی کمه شیفت شب تنها بیشتر از ۱و ۵۰۰ میشه چطور دو شیفت انقدر

دوستم داروخانه کار می کنه دو شیفت این مبلغ رو می گیره البته بیمه هم هست

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80