2777
2789
عنوان

نصب کابینت جدید روی کابینت قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 5025 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بگو نصب کنن ولی درای کابینت قدیمی هاتو هم رنگ کابینت جدید کن ما هم پول کم داشتیم برا تنوع فقط د ...

سلام عزیزم تو نت میچرخیدم پست شما رو دیدم 

کابینتتون فلز بود یا ام دی اف دربهاشو از چ جنسی زدین هزینش با سفارش کابینت چقدر فرق داشت

الان قیمتا چند برابر شده منم میخواستم عوض کنم نمیتونم ۲۰ ۳۰تومن هزینه کابینت بدم

سلام عزیزم تو نت میچرخیدم پست شما رو دیدم  کابینتتون فلز بود یا ام دی اف دربهاشو از چ جنسی زدی ...

سلام عزیز جان

من کابینتام هم قفسه وهم درهاش از جنس ام دی اف بود

هزینه اشو اصلا یادم نیس چون قضیه مال۲سال پیشه

ولی یادمه تفاوت زیادی داش کل عوض کردن کابینتها با فقط درهاش فک کنم حدود۱۵ تومن تفاوتش بود فک کنمهااا

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
سلام عزیز جان من کابینتام هم قفسه وهم درهاش از جنس ام دی اف بود هزینه اشو اصلا یادم نیس چون قضیه م ...

اهان 

الان ک خیلی گرونیه یعنی قیمت الان با هفته پیش و ماه پیش کلی گرونتر شده 

صفحه رو کابینتاهم عوض کردید؟

اهان  الان ک خیلی گرونیه یعنی قیمت الان با هفته پیش و ماه پیش کلی گرونتر شده  صفحه رو کا ...

بلهههه گرونییی داره بیداد میکنه متاسفانه

بله هم صفحه روی کابینت وهم درها رو عوض کردیم والبته تیکه جلو اپن رو هم برداشتیم

در کل خیلی تغییر کرد با هزینه کمتر

تازه میتونید زیر کابینتم نور مخفی کار کنید خودتون به راحتی اس ام دی بخرید وبچسبونید خیلی ناناز میشه😍

ممنونم برای نور مخفی باید چیکار کنیم متوجه نشدم

قربونت

باید اس ام دی بخری 

یه نوارای نورانی 

خودتم میتونی به راحتی نصب کنی زیر کابینت بری لوازم برقی ببینی یا تو نت سرچ کنی متوجه میشی منظورم چیه

هزینه اش هم زیاد نیس

اگه براتون سخته کابینت های قدیمی عوض کنید می تونید با متاسب ترین قیمت کابینت هاتون تعمیر و در حد نو کنید ما کابینت هامون رو تعمیر گردیم واقعا در حد نو شدن تعمیرات کابینت  برید نمونه کاراشون رو ببینید