2777
2789
عنوان

نصب کابینت جدید روی کابینت قدیمی

5013 بازدید | 39 پست

سلام به دلیل گرانی های اخیر توان تعویض کابینت ها رو ندارم 

آشپزخونه کوچیکه و الان عکس ندارم بالای کابینت ها یه فضایی خالیه بنظرتون بگم اونجا کابینت نصب کنن زشته؟

کسی اینکارو کرده؟

دخترم عاشقتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله زشته

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بذار شایدم اونقد بد نباشه اول باید ببینیم 

شاید اصلا یه چیز بهتر به نظرمون رسید

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

بگو یه ردیف کابینت باریک یک طبقه بالای کابینتات نصب کنن از اینا که درش از پایین باز میشه.

برای رنگ کابینتا هم میتونی کلا روکش کنی. روکش چوبی میزنن روی کابینت خودت و هزینش خیلی کمتره

بگو یه ردیف کابینت باریک یک طبقه بالای کابینتات نصب کنن از اینا که درش از پایین باز میشه. برای رنگ ...

یعنی درش جک دار باشه مثل کابینت رو ی سینک؟ بعد همه یه رنگ  بشه؟

دخترم عاشقتم

ای کاش میشد ویس داد حال تایپ ندارم

ولی اره کابینت بزن اون فضای خالیو بد رو همشون برچسب کابینت جنس هایگلاس بگیر بزن عالی میشه الان عکس کابینتای خودمو که این کارو کزدم میفرستم

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...

من امدم خونه جدید .واسه گاز صفحه ایم کابینت سفارش دادم.اصلا با بقبه کابینتا همخونی نداره و تو ذوق میزنه

استاتر دیگه شما مگه اینکه در ها رو عوض کنی ک با بقیه ست بشه

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹