راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین کار سختی نیس فقط اراده باید داشته باشی به آخر کار هنش فکر کن که میری جلو آینه اندامتو میبینی لذت میبری یا هرلباسی که میپوشی تو تنت قشنگه فقط کافی تنقلات بزاری کنار تمام غذاهایی که میخوردی نصف کنی بشقاباگه دوتا ناهار میخوردی نصفش کن نون همینطور هفته اولش سخته بعد کم کم بدنت عادت میکنه خودکار همینقد میخوری کم کم وزنت میاد پایین بدنسازی هم اگه بتونی بری که عالیه قول میدم بدنت عالی شه
دنیا فقط رشت...تی ناز می گازز😁😁😁 ..بدنسازی = بدن زیبا
خوب از اون لحاظ چون همیشه ورزش میکردم از کلاس پنجم هیکلم خوبه ولی وزنم زیاده نسبت به قدم که 1 ...
خب دیگه باید غذاتو کم کنی تو حرف منو گوش کن هیکلت عالی میشه تمام غذاهات نصف کن من خودم چندسال که ورزش میکنم اگه بتونی بدنسازی بری با تغذیه سالم بدنت قشنگ قشنگ میشه همه حسرتت رو میخورن خب ولی خودت باید بخوای اراده خیلی مهم بعد ده هروقت بشویی آینه جلو تره کیف بکون