2777
2789

جنس نخت چیه من برا یه 60 در 90 پارسال 200 دادم مرینوس

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
جنس نخت چیه من برا یه 60 در 90 پارسال 200 دادم مرینوس

نخ ندارم نمیدونم اصن چی ب چیه جنس خوب خوب میخام ولی. میخام یاد بگیرم یه شیش متری ببافم ک بزارم تو جهزیم واس همین میخام ببینم چقد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخ ندارم نمیدونم اصن چی ب چیه جنس خوب خوب میخام ولی. میخام یاد بگیرم یه شیش متری ببافم ک بزارم تو جه ...

6 متری؟؟؟ ن نمیتونی  بزرگه. 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
دو سال وقت میزارم 🙄بازم نمیشه؟  خب سه متری چی

فدات قبلا فرش بافتی یا نه

نخ ندارم نمیدونم اصن چی ب چیه جنس خوب خوب میخام ولی. میخام یاد بگیرم یه شیش متری ببافم ک بزارم تو جه ...

اوه

فکر کنم خیلی گرون

دار قالی

ابزار

نخ و نقشه

چله کشی

شیرازه زدن و پرداخت

۶متری رو ولش کن

یه تابلو فرش عالی از یه شرکت‌معتبر بگیر بباف

نه ولی مامان و بابام بافتن زیاد اونا هم کمکم میکنن

خوب اگه کمک داری یا علی برو  اول نقشه  بعد نخ  خود فروشنده بگب برا 6 متر میده  زیادم بیاد پس میگیرن من مرینوس میبافم  ولی هم گرونه هم سخته  

نه ولی مامان و بابام بافتن زیاد اونا هم کمکم میکنن

مامان و بابات بیشتر چه نقشی میبافن؟فروش داره؟راستش میخام ببافم ازشون بپرس چه نقشی باشه فروشش خوبه؟

😍😍خدایا شکرت
خوب اگه کمک داری یا علی برو  اول نقشه  بعد نخ  خود فروشنده بگب برا 6 متر میده  ز ...

مرینوس کدومه؟برا یه ذرع و نیم چقدر هزینه مواد اولیه میشه؟جنس نخش چیه؟یه عکس از نقشه میدی لطفا؟

😍😍خدایا شکرت
چه نقشی مدنظرته؟من میخام ببافم مواد اولیش حدود یک ملیون و دویست میشه تازه ذرع و نیم

یه نقش ساده. الان هر جا رفتم میگن راحت میشه یاد گرفت من خودمم کارای نخ و گره اینا رو راحت دستم تند میشه. شما چند متری؟ 

میخاستم استفاده بشه☹️☹️🥺چرا همه چی گرونه😭😭

اتفاقا ۶متری دست باف رو میخوای بندازی زیر پا...نقشه خونت چیه؟

اومد و پذیراییت فقط دوتا ۱۲متری خورد...میخوای بندازی تو خواب؟!

بجاش حتما تزئینی‌لازم داری یه تابلو فرش با پرداخت برجسته میدونی چه جلوه ای به خونت میده؟

چندسال میمونه