2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اگه کمک داری یا علی برو  اول نقشه  بعد نخ  خود فروشنده بگب برا 6 متر میده  ز ...

به نظرت اگه سرمایه داشته باشیم می تونیم یه کارآفرینی کنیم در این زمینه؟

بافتنش خیلی تخصصیه؟

یا کارگرای معمولی می تونن ببافن.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
به نظرت اگه سرمایه داشته باشیم می تونیم یه کارآفرینی کنیم در این زمینه؟ بافتنش خیلی تخصصیه؟ ...

نه فرشای ادمای معمولی با استاد باف ها قیمتاشون متغیره 

حتما حتما بافنده خبره میخواد 

بعد الان بازار فرش طوریه که واسطه ها بیشتر سود میکنن 

نه فرشای ادمای معمولی با استاد باف ها قیمتاشون متغیره  حتما حتما بافنده خبره میخواد  ...

نسبت به شهر ها هم فرق داره.درسته؟

مثلا تبریز با کاشون فرق داره؟

شما کدوم شهری؟

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
نه فرشای ادمای معمولی با استاد باف ها قیمتاشون متغیره  حتما حتما بافنده خبره میخواد  ...

بالاخره تولید هم سود خودشو داره دیگه.

اینطوری نیست که بافنده اصلا سود نکنه.

نسبت به شهر ها هم فرق داره.درسته؟ مثلا تبریز با کاشون فرق داره؟ شما کدوم شهری؟

من تهرانم الان که درشرف خرید فرش دستبافم برا همون گفتم قیمت فرشای قم بالاتر از تبریز و تبریز بالاتر از همه ی شهراست 

هر چه میزان ابریشم فرش، رج فرش بالا باشه

جفت باهم باشن رنگشون طرحشون ،قیمتاش همون نسبت بالامیره 

بالاخره تولید هم سود خودشو داره دیگه. اینطوری نیست که بافنده اصلا سود نکنه.

بافنده ها اکثرا حقوق بگیر میشن ماهانه میگیرن تو این بلبشوی جامعه چیزی براشون نمیمونه و نمیصرفه

برا فرشی که خرجش شده ۱۵ تومن ۱۰۰ به بالا به فروش میره فقط واسطه ها منفعت میکنن

به نظرت اگه سرمایه داشته باشیم می تونیم یه کارآفرینی کنیم در این زمینه؟ بافتنش خیلی تخصصیه؟ ...

یاد بگیرن میتونن  من خاله مامانم کارگاه داش یه چن روز یادشون داد بعدم  اونام شروع کردن به بافتن

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
من تهرانم الان که درشرف خرید فرش دستبافم برا همون گفتم قیمت فرشای قم بالاتر از تبریز و تبریز بالاتر ...

خب الان من میخام ببافم چه نقشی ببافم که فروشش خوب باشه؟

😍😍خدایا شکرت
یاد بگیرن میتونن  من خاله مامانم کارگاه داش یه چن روز یادشون داد بعدم  اونام شروع کردن به ...

مرسی.

خوب باید یکی مشاوره بده بهم.

خیلی دنبال یکی میگردم که دلسوزانه مشاوره بده.

شاید یه جایی اجاره کنم .البته اینجوری که شما میگی باید اول خودم یاد بگیرم.

مرسی. خوب باید یکی مشاوره بده بهم. خیلی دنبال یکی میگردم که دلسوزانه مشاوره بده. شاید یه جایی اجا ...

کارگاهتا راه بنداز یه خانم کار بلد بیار بزار مدیر بافنده ها اون خودش یادمیده به همشون اصلا دنبال خانمای بافنده بگرد که کارتم زودتر راه بیفته

😍😍خدایا شکرت
میخام یه یک متر در یک مترو نیم ببافم چقدر هزینه مواد اولیه میشه؟

عزیزم من برا خونمون میخوایم بخریم قیمت مواد اولیش دستم نیست برا چه کاری میخوای بخری اگه تابلو میخوای که فرانسوی ها خیلی شیک وخوشگلن اگه برا استفاده میخوای این اندازه ای خودتو خسته کنی فقط زحمتش رو گردنت میمونه گلم چون اینا کلش ابریشمه تا ببافی نابود میشه کمر وچشو بدنت