خوب اگه کمک داری یا علی برو اول نقشه بعد نخ خود فروشنده بگب برا 6 متر میده ز ...
به نظرت اگه سرمایه داشته باشیم می تونیم یه کارآفرینی کنیم در این زمینه؟
بافتنش خیلی تخصصیه؟
یا کارگرای معمولی می تونن ببافن.
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
نه فرشای ادمای معمولی با استاد باف ها قیمتاشون متغیره حتما حتما بافنده خبره میخواد ...
نسبت به شهر ها هم فرق داره.درسته؟
مثلا تبریز با کاشون فرق داره؟
شما کدوم شهری؟
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
نه فرشای ادمای معمولی با استاد باف ها قیمتاشون متغیره حتما حتما بافنده خبره میخواد ...
بالاخره تولید هم سود خودشو داره دیگه.
اینطوری نیست که بافنده اصلا سود نکنه.
یاد بگیرن میتونن من خاله مامانم کارگاه داش یه چن روز یادشون داد بعدم اونام شروع کردن به ...
مرسی.
خوب باید یکی مشاوره بده بهم.
خیلی دنبال یکی میگردم که دلسوزانه مشاوره بده.
شاید یه جایی اجاره کنم .البته اینجوری که شما میگی باید اول خودم یاد بگیرم.
میخام یه یک متر در یک مترو نیم ببافم چقدر هزینه مواد اولیه میشه؟
عزیزم من برا خونمون میخوایم بخریم قیمت مواد اولیش دستم نیست برا چه کاری میخوای بخری اگه تابلو میخوای که فرانسوی ها خیلی شیک وخوشگلن اگه برا استفاده میخوای این اندازه ای خودتو خسته کنی فقط زحمتش رو گردنت میمونه گلم چون اینا کلش ابریشمه تا ببافی نابود میشه کمر وچشو بدنت