2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 26 پست
من منتظر میشینم تا نفرینت بگیره

بخدا اینقد که قلبمو شکسته بود گفتم. امشب خواهرش زنگ زده بود که شوهرشو از کار برکنار کردن منم که قهر بودم ته تو رو نتونستم در بیارم فقط شوهرم خیلی ناراحت شد تو دلم گفتم من اینو نفرین کردم اون بنده خدا برکنار شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا هرروز با بچه سرو کله میزنیم اسمش توی خونه ایم ولی کارامون  خیلی بیشتر از مرداس من که پ ...

الان پسرم با جیغ و داد بیدار شد شیرش دادم خوابید خواب از سرم پریده

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
اره والا هرروز با بچه سرو کله میزنیم اسمش توی خونه ایم ولی کارامون  خیلی بیشتر از مرداس من که پ ...

دقیقا. من دخترم سه سال و نیمشه هی اسباب بازیاشو میریزه بازی کنیم جمع میکنه پازلاشو میاره اون تموم میشه نقاشی از وقتی کرونا اومده که نمیتونیم بیرون پارکی ببرم بازی کنه مجبورم بچه رو مشغول کنم بازی کنم . بعد دکتر بهم مترونیدازول داده بود یه هفته بخورم بهم نمیساخت سردرد شدید داشتم در حد تهوع من ادمیم که دردم داشته باشم نمیگم. بخدا کارای خونه خیلی زیاده ازین حرصم میگیره فک میکنن صبح تا شب خونه خوابیدیم دست به چیزیم نمیزنیم 

خب اخه روز اول گفت کورخوندی من عذرخواهی کنم. امروز سومین روز بود. اینقد مغروره که مطمئنم فعلنا نمیاد ...

عادتش ندی باید تا آخر عمر تو معذرت بخوای

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
خب نکنه عزیزم چرا کشش میدی الکی خب حساسه رو‌تمیزی خودتم داری اذیت‌ میشی بالاخره مرده غرور داره شما گ ...

یعنی همسرتون به شما بگه بیشعور و کثافت و.. شما قلبت نمیشکنه میبخشیش همینجوری؟

پسرم ۴ماه و نیمشه وقت نمیکنم کارام مرتب کنم اینقدر اعصابم بهم ریخته تازه به شوهرم میگم تو مقصری 😂

اون موقعم که دخترم کوچیک بود همیشه طلبکار بود کلا فک میکنه من تو خونه کاری انجام نمیدم خونه همیشه خودش مرتب میشه

[QUOTE=158102085]یعنی همسرتون به شما بگه بیشعور و کثافت و.. شما قلبت نمیشکنه میبخشیش همینجوری؟[/QUOTEمن‌جای شما نیستم تا حالا نشده بگه‌نمیدونم اگه‌بگه چیکار میکنم ولی سعی میکنم طولش ندم قهرمو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز