2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم

380 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها ازتون کمک میخوام چیکار باید کنم.همسرم اما تنها بدی بزرگش اینکه به شدت به تمیزی حساسه و موقع عصبانیت بددهن میشه. سه روز پیش بهم گیر داد چرا روی میز خاک نشسته نمیتونی دستمال بکشی هرروز یساعتی صرف تمیز کردن خونه کن منم مقاومت کردم گفتم من تمیز میکنم تو نمیبینی فقط وقتایی که فرصت نمیکنم پاک کنم میبینی حالا خونمون همیشه تمیزه ها بچه کوچیکم دارم همیشه قبل اینکه از سرکار بیاد خونه مرتبه یهو دخترم برگشت گفت مامان سر بابا داد نزن یهو شوهرم قاطی کرد داشت میرفت بیرون هرچی خواست بهم گفت گفت کثافت شلخته بیشعور نمیدونی نباید جلو بچه صداتو بلند کنی منم گفتم بیشعور خودتی کلفت که نیاوردی خودت چرا جلو بچه فحش میدی گفت حیف بچه اینجاست وگرنه میکشتمت و رفت . اون روز اصلا باهاش حرف نزدم جای خوابمم عوض کردم اهنگای عاشقانه میزاشت محل نکردم فرداشم محل ندادمش تا اینکه حوصلم سررفت گفتم نمیخوای بخاطرفحشایی که بهم دادی عذرخواهی کنی برگشت بهم گفت چقدر پررویی کور خوندی عذرخواهی کنم بهت میگم خونه کثیفه (خدا شاهده فقط رو میزتلویزیون خاک بود ) انتظار داری بهت لبخندم بزنم گفتم حیف دستای من که بخواد تو خونه تو چروکشه اصلا گیرم کثیف بوده سالم که نیستم منم کمر درد پادرد دارم وسایل دخترم میریزه هی جمع کنم غذا بپزم جارو بکشم خب دوروزم خونه نبودم خاک نشسته خونه مادر و خواهرت مگه همه دستمال بدستن راه میری به پای ادم اشغال چسبیده گفت من چیکار به خونه اونا دارم .تو حرف حالیت نمیشه. منم نفرینش کردم گفتم انشالله از کار اخراجت کنن بگن تو اصلا کارتو انجام نمیدی ببین خوبه. دیگه باهم حرف نزدیم امروزم که سر کار هیچ پیامی نداد شبم که اومد من یک کلمه حرفی نزدم اونم نزد با دخترم بازی کردو رفت تو اتاق خوابید منم تو اتاق دخترم خوابیدم دلم تنگ شده چرا ازم عذرخواهی نمیکنه.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم کلی گریه کردم سبک شدم . وقتایی که خوبه واقعا خوبه نازم میده مهربونه جلو خانوادش بهم محبت میکنه ولی وقتی عصبانی میشه انگار منو نمیشناسه و اینکه حرف حرف خودشه قدیما اگه ناراحتم میکرد ازم عذرخواهی میکرد ولی الان اصلا فک میکنه من باید ازش عذرخواهی کنم

بعضی از مردها همیشه مقاومت میکنن در برابر عذرخواهی

ولی همسرتون باید درمان بشه وسواس نوعی نجاست هست...و بدتر از اون ک کارهای شما تو خونه رو نادیده میگیره

یا شایدم همش فیلمه و داره بازی در میاره ک باهات قهر کنه.یکم زبل باش و خودت دربیار قضیه چیه

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻

عادتش دادی..اگر همیشه خونه کثیف باشه یکروز که تمیز کنی تو چشم میاد 

و اگر همیشه تمیز باشه یک گرد بشینه تو چشم میاد

بگو کلفت بگیر..باید بدونی زن گرفتی نه کلفت..زن واسه نازه نه بشوربساب

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.

چقد مردا پررو شدن. عزیزم تو کلفت نیستی خیلی ناراحته ساعتی یکیو بیاره کار خونه رو بکنه. والااا. من که اصلا خودمو خسته نمیکنم چون میدونم به چشم نمیاد ووظيفة حسابش میکنن هر موقع اعتراض کرد میگم خودت پاشو نشونم بده. مخصوصا که الان باردارم با بچه کوچیک ریخت وپاشش تازه تربیت بچه بشین باش نقاشی بکش قصه بخون بازی کن آب وغذاشو بده. کارای شخصی خودم دوا دکترم. قرار نیست کلفتی کنیم ما زنا. زندگی یعنی مشارکت.

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  

بنظر من

اول اینکه مشکلتون ظاهرا اینه

دوما حق نداره ایراد بگیره  شاید تو یه روز نتونی تمیز کنی

دخترت چندسالشه؟والا من الان بچه شیر دارم وقت نمیکنم کاری کنم درک میکنم سخته

سوم اینکه 

چون دخترت گفت مامان داد نزن اون فک کرده ابهت پدرانه اش خراب شده اون همه بد دهنی کرده مثلا حسی که باعث شده تحقیر شه رو جبران کنه

شمام داد نزن میگه گرد نشسته قبول کن بگو آره وقت نکردم وتمام نه جوری ک شما وظیفه حتمیت بشه نه جوری ک انکار کنی.

الانم بزار اون بابت کاراش عذر بخواد ولی کشش نده 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
چقد مردا پررو شدن. عزیزم تو کلفت نیستی خیلی ناراحته ساعتی یکیو بیاره کار خونه رو بکنه. والااا. من که ...

پسرم ۴ماه و نیمشه وقت نمیکنم کارام مرتب کنم اینقدر اعصابم بهم ریخته تازه به شوهرم میگم تو مقصری 😂

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
پسرم ۴ماه و نیمشه وقت نمیکنم کارام مرتب کنم اینقدر اعصابم بهم ریخته تازه به شوهرم میگم تو مقصری 😂

اره والا هرروز با بچه سرو کله میزنیم اسمش توی خونه ایم ولی کارامون  خیلی بیشتر از مرداس من که پسرم کلاس اول الان معلم هم شدم به شوهرم میگم شدم معلم خصوصی پسرت بهم حق و تدریس بده 🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز