سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 عنوان بدون شرح 😂😂😂😂😂 107 بازدید | 10 پست اینقدر سرمون را با گرانی و دلار و بورس گرم کردن که یادمون رفت دیروز ۱۱ مهر سالگرد مرحوم خاشقچی بودخدایا مارا ببخش، خاشقچی مارا حلال کن😂😂😂 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1399/07/13 | 02:20 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلطان_سلیطه_ها2 عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 9029 اخخخخ داغ دلمو تازه کردی اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12713 خاشقجی کی بوده قضیه اش چیه؟؟؟ امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 خاشقجی کی بوده قضیه اش چیه؟؟؟ برونت بزن هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
aatenaa عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 4166 چرا میخندی خجالت بکش 😁 هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
merrygein عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 5044 🤣🤣🤣🤣🤗 واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 چرا میخندی خجالت بکش 😁 اسمش ازبس جوک گفته بودن دیگه هم اسمش میادخندم میگیره هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12713 برونت بزن ممنون بابت اطلاعاتت 🙄🙄خب یک کلمه توضیح میدادی تو تاپیکت امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
merrygein عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 5044 ممنون بابت اطلاعاتت 🙄🙄خب یک کلمه توضیح میدادی تو تاپیکت شهیدصداوسیما ایران😂 واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 ممنون بابت اطلاعاتت 🙄🙄خب یک کلمه توضیح میدادی تو تاپیکت خوب خیلی معروف همه میشناسنش نمیدونم یه شخص مهم عرب که توترکیه کشتنش بود هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍