2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 12371 بازدید | 115 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی من قبلا اسباب بازی میزدم خیلی درآمدش خوب بوداگه اشتباه نکنم دونه ای 600بود. ولی دیگه خورد به مراسم ازدواجم و ازشون کار نگرفتم شمارشم متاسفانه گم کردم.هیچ پولی ازم نخواستن خود اقاهه برام وسایل میاورد 

یه کار دیگه ام میزدم این نوشته های مدل ماشین که پشت ماشین هست اونو میرفتم از تولیدیش میگرفتم و فقط 2تیکه چسب دوطرفه میزدم و 50تا 50تا بسته بندی میکردم 

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
از سادگی نیس بعضی وقتا ادم خیلی نیاز داره به هر دری میزنه.منم اون موقع شوهرم بیکار شده بود میخواستم ...

اره ولی بخدا نکنین.ساده نباشین.فک کردی شرکتا هرمی چندسال پیش پوله کیارو خورد همین ادمایی که نیاز داشتن و به هردری میزدن.الانم شکل شرکتا هرمی عوض شده.شده بازاریاب شبکه.مادرشوهرمم یه مدت گول خورده بود میرفت یچیا عجیبی از یه مارکا عجیبی میخرید و میفروخت.همشم تو مخش بودن که فامزلاتم بیار‌اینقد دعواش کردیم تا زد بیرون

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
گذاشتم

ببخشیداینایی که درست میکنین وسایلاش چی هست بهتون چی میدن

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
میدونی اینا چرا جمع نمیشن.؟چون امثال شماها چون پوله کمی واریز کردین نمیرین دنبال شکایت و درگیر نمیشی ...

دقیقا مشکل همینه چون بری شکایت باید پول بیشتری هم خرج کنی و برای کسی نمیصرفه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اخه شکایت خیلی دنگ و فنگ وهزینه داره

میدونم.اونام براهمین مبالع کم میکیرن که هم سود کنن و هم کسی برای شکایت وقت نزاره‌به همین راحتی و اسونی.مشکل از قانونع اگه شکایت کردن اسون و بی هزینه بود اینقد جرم اسون نمیشد

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم