2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 12370 بازدید | 115 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توسعه گستران سحرخیز بهاری پارس اسم شرکتی بود که برای بسته بندی زرشک بود

ممنون میشم جواب بدین.چون من تازه آگهیشو دیدم تو سایت دیوار مبلغ ۲۸ تومن درخواست کرده  ولی کد ثبت شرکت و شناسه ملی و کد پیگیری پلیس فتا زده.خواستم بپرسم شما که در جریان هستین اینم کلاه برداریه؟یا واقعا هست؟

ممنون میشم جواب بدین.چون من تازه آگهیشو دیدم تو سایت دیوار مبلغ ۲۸ تومن درخواست کرده  ولی کد ثب ...

سلام منم الان این اگهی دیدم شماره ثبت آدرس اینا فرستاده استعلام بگیرم.... زدم آورد بود تو ثبت اسناد ... الان ازم خواسته ۲۹ تومن واریز کنم برای کار بسته بندی زرشک .

شما واریز کردی درست بود فرستادن یا کلاه برداری بود ؟

الکی بود

سلام این شرکت توسعه گستران سحر خیز بهاری پارس دیروز اگهی دیدم تو شیپور و گفتن ۲۹ تومن واریز کنم براشون کار بفرستن برام بسته بندی زرشک ۱۵۰ کیلو که تو یک هفته بسته بندی کنم و ۹۰۰ تومن میدن نماینده شرکت میاد میبره پول میده 

کسی پول واریز کرده آیا درسته فرستادن کار برای کسی یا کلاه برداری هست؟؟