2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 12370 بازدید | 115 پست
خب اگه نباشیم نمیدن بهمون کارو

واسه اونا فرق نمیکنه، واسه خودتون نمیصرفه، چون هزینه بردن و آوردن با خودتونه، دستمزدش هم کمه، نمیصرفه، بعضی کارهاشونو یک روز در میان باید تحویل بدین

یعنی لیاقتم نبود یک اربعین حسین........... پای پیاده برایت نوکری کنم......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اینا اکثرا از توی زندان این آگهی ها رو میزنن، خلافکارن

خدا لعنت کنه هر کی اینکارا رو میکنه .حالا12تومان چیزی نیستش ولی معلوم نیس در طول روز از چند نفر اینجوری میگیرن

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اسی دوهفته میش ثبت نام کروم 35هم بابت ثبت تام میخاستن .بعدش کار تایپش خیلی سخت بود.بیس دیقه مهلت برا ...

گول نخورین کاری که ازاولش پول بخواد توش یه بوهایی میاد

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
واسه اونا فرق نمیکنه، واسه خودتون نمیصرفه، چون هزینه بردن و آوردن با خودتونه، دستمزدش هم کمه، نمیصرف ...

کارش سخته یا اسونه که دونه ای صد تومنه 

میشه سریع انجام بدی ازین لحاظ میصرفه؟

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  
واسه اونا فرق نمیکنه، واسه خودتون نمیصرفه، چون هزینه بردن و آوردن با خودتونه، دستمزدش هم کمه، نمیصرف ...

میشه شمارشوبدی عزیزم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
منم یه سی تومن ریختم  یه بار هم واسه بسته بندی زرشک ۲۵ تومن ریختم اما یه جور آدمو خر میکنن آدم ...

چرا ساده این دراین حد.باورم نمیشه هنوزم هستن کسایی که گول این چیزارو میخورن

چرا ساده این دراین حد.باورم نمیشه هنوزم هستن کسایی که گول این چیزارو میخورن

از سادگی نیس بعضی وقتا ادم خیلی نیاز داره به هر دری میزنه.منم اون موقع شوهرم بیکار شده بود میخواستم یه درآمدی داشته باشم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
برای بسته بندی مدادرنگی12تومان کارت به کارت کردم سریع هم بلاکم کرد خیر ندیده.نمیگن اینا که دنبال کار ...

میدونی اینا چرا جمع نمیشن.؟چون امثال شماها چون پوله کمی واریز کردین نمیرین دنبال شکایت و درگیر نمیشین اینام همینجووورادامه میدن.متاسفانه