2777
2789

بین دو نیمه بازی زنگ زد .ما چند ماه میشه که با هم حرف نمیزنیم قهریم.حالا چرا؟چند ماه پیش که من داشتم برای کنکور میخوندم  خالم زنگ زد الاهه اگه بیاد خونه من اونجا برای کنکور درس بخونه و دختر زهرا رو نگه داره پیش خودش خونه خالمم خالی بود کسی نبود قرار شد از صبح ساعت ۸ بیاد تا ۲ بقیش منم به درسم برسم.حالا چرا مامانش نگهش نداشته چون داشته کارگاه ش و راه اندازی میکرده .خاله منم مریض و رفته بود لندن.به خاطر کرونا نیومد دیگه.

من رفتم اونجا حالا ۳ تا کارتن کتاب داشتم خدایش هزینه هم کرده بودم اولش گفتم خاله جان من باید درسم و بخونم ااا گفتن اشکال نداره بیا اینجا درس تو بخون کلی هم تضمین داد رفتم اونجا .گفتم اشکال نداره کمک دختر خالمم میکنم اونم خواهر نداره مامانشم نیست فامیلی برای همین روزاست.چشتون روز بعد نبینه ابجیا😢😭رفتم اونجا من مشاورم رتبه ۱۷ کنکور بود بعد خوب هزینه داده بودم قرار بود هفته ای ۳ بار زنگ بزنه نیم ساعت.😭😢این طفلک چقدر دعوام کرد و گفت نرو منم گفتم اگه نرم بعد اینا ناراحت میشن .رفتم.هم وارد شدم ندیدین چیکارم کردن 😭😢چرا این همه کتاب و فلان و فلان.بعد به من تهمت دزدی زدن برای چقدر ۱۲ هزار تومن دلم شکست 😭😢هیچی نگفتم .بعدش به خالم گفتم اگه فکر میکنی دزدم خوب میرم از خونت زنگ زدم مامانم بیاد دنبالم.دختر خالم اومد تو آسانسور خونه خالم من و زد.بچه ها چون بزرگتر بود و هم از نظر قد و هیکل بزرگتر بود.بعد کلی کتک خوردم و مامانم اومد دنبالم و رفتیم خونمون هفته بعدش زنگ زدن به داداشم بیا اینجا.داداشم رفته دختر خالم و عروس خالم به داداشم گفتن خواهرت دوست پسر داره و شوهر میخواد و...😭😢دلم شکست خدایشم شکست چقدر کتک خوردم و به خدا واگذار کردم به مامانم گفتم منم جوونم دختر و عروس خواهرتم جوون میسپرم به خدا اونا روو.واقعا هم سپردم.حالا امشب زنگ زدن دختر دختر خالم سرطان استخوان بدخیم و خوش خیم داره و باید فردا عمل بشه.😢😭خدا شاهده من دلم نمیخواد بلایی سر بچه بیاد حالا خالم گفته که مامانم بره اونجا.مامانمم میخواد بره بنظرتون من چیکار کنم.

مامانم سر تهمت های اینا سکته کرد دختر خالم هم زنگ نزد بگه خرت به چند 😢😭 ابجیا کمکم کنید

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا به من دختر مجرد تهمت زدن 😭😢😔

نبخش  عزیزم  چطور  بچه خودشدن  عزیزه  بچه مردم عزیز نیست اگه برادرت  سر تورو میبرید  چی ؟

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
نبخش  عزیزم  چطور  بچه خودشدن  عزیزه  بچه مردم عزیز نیست اگه برادرت & ...

دقیقا بابامم همین و گفت خانواده من فوق العاده تعصبی هستن

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

انشالله خوب بشه و شفا پیداکنه

شما هم به زندگیت ادامه بده گذشته ها گذشته حتما خدا خواسته و صلاح این بوده  تا خدا نخواد که کسی طوریش  نمیشه 

میدونم سخته ولی  دلتو از کینه و  نفرت نکن اینجوری  خودت هم راحت تری 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

بخشش خوبه خواستی و تونستی قلبا ببخش ولی بهشون نگو و دیگه هیچ وقت بهشون اعتماد نکن و باهاشون گرم نگیر و رفت و آمد نکن چون یه بار ازشون خوردی عاقل باشی دوباره از یه سوراخ گزیده نمیشی

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
دقیقا بابامم همین و گفت خانواده من فوق العاده تعصبی هستن

جواب  خوبیتو با بدی دادن  حتی اگه  دزد  بودی دور از جون  یا  هرزه  تمام  عیار  بودی  کسی بیجا میکنه بره به  برادری که  عرور  جوونی داره  همچین  حرفایی بزنه  بهشون  بگو  خدا  به  بچت کمک کنه  ولی اگه  زمین و  آسمون  یکی  بشن  من  حلالتون نمیکنم 

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم

من بودم نميبخشيدم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
انشالله خوب بشه و شفا پیداکنه شما هم به زندگیت ادامه بده گذشته ها گذشته حتما خدا خواسته و صلاح این ...

به خدا خیلی وقته بخشیدمشون😔خدا از قلب مهربون من خبر داره

جواب  خوبیتو با بدی دادن  حتی اگه  دزد  بودی دور از جون  یا  هرزه &nbs ...

خدا همیشه همراه منه عزیزم هرچند خدایش من به مریضی هیچکس راضی نیستم به خدا خداخودش تنها شاهد منه