2777
2789
عنوان

جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 71 پست
ایودی مطمئنه؟ حس میکنم کاندوم مطمئن نیست اصلا وسواس گرفتم میگم هیچ روشی مطمئن نیست انگار

وا خب رابطه تو قطع کن 

دیوونه شدی🤣🤣🤣🤣

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم 25روزه طبیعی زایمان کردم الا دیگه خونریزی ندارم بخیه هم نخوردم میتونم بنظرت نزدیکی داشته ب ...

منم ۲۲ دو روزه ...من لک دارم فعلا نزدیکی ندارم ولی کلا میترسم حامله بشم

من سز بودم ولی طبیعی میگن تا ۴۰ روز صبر کنی بهتره 

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
طبیعی بودی یا سزارین؟ 

دوتا طبیعی

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
آیودی چطوره خوبه؟عوارض نداره؟شما مشکلی ندارین؟ منم دخترم یکماهشه چون فشارخون دارم آمپول نمیزنن بهم ...

والا ب بدن من که ساخت خیلی  خوبه البته من هم ایودی دارم هم طبیعی جلوگیری میکنم....بنظرم ایودی گذاشتی تا ۶ ماه کاندومم‌استفاده کن بعد چند بار چکاب برو نزدیکای پری  سنگین بلند نکن زیاد تو دستت چیزی نشور توحالت نشسته و یکم مراقبت کنی تا۸ سال راحتی....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
دوتا طبیعی

خوش به حالت شاید چون سزارین بودم اینطوریم 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم ۲۲ دو روزه ...من لک دارم فعلا نزدیکی ندارم ولی کلا میترسم حامله بشم من سز بودم ولی طبیعی میگن ت ...

منم دومین بچمو بدنیا اوردم دیگه نمیخام به هیچ عنوان 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
آیودی چطوره خوبه؟عوارض نداره؟شما مشکلی ندارین؟ منم دخترم یکماهشه چون فشارخون دارم آمپول نمیزنن بهم ...

عزیزم اگه دستگاه خوبی بزاری مطمئنه و باید تا ۴۰ روز بعد دستگاه جلوگیری حتما داشته باشی و هر ۳ تا ۶ ماه سونو برای جا گرفتن دستگاه بری دکتر توضیحات کامل تری میده بهت من گذاشتم خیلی هم راضی هستم 

۴۰ روز بعد از زایمان گذاشتم 

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
خوش به حالت شاید چون سزارین بودم اینطوریم  ببخشید زیاد سوال پرسیدم

قربونت عزیزم 

منم دومین بچمو بدنیا اوردم دیگه نمیخام به هیچ عنوان 

خدا حفظش کنه عزیزم😍من اولیه و کلا دیگه بچه نمیخام و واقعا استرسشو دارم هر چند تنبلی داشتم و با قرص حامله شدم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆