2777
2789
عنوان

جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 71 پست
قرص روكين قرص خوبيه خيليييييييي خيليييييي بهتر از ال ديه

اینو از دوستم شنیدم..فقط حالت تهوع نداشته باشه😑

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم 25روزه طبیعی زایمان کردم الا دیگه خونریزی ندارم بخیه هم نخوردم میتونم بنظرت نزدیکی داشته باشم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

قرص اگر بخوای باید قرص شیر دهی بخوری 

آمپول سه ماه و آئودی و کاندوم هم هست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم منم 25روزه طبیعی زایمان کردم الا دیگه خونریزی ندارم بخیه هم نخوردم میتونم بنظرت نزدیکی داشته ب ...

نننننننننههههههه

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

ایودی رو هم تو بهداشت نزار برو مطب دکتر برات بزاره ...‌به بدن من ک ساخت البته تا ۶ ماه اول باید کاندوم هم استفاده کنی و هرماه بری چک کنی سرجاشه تا ۶ ماه‌‌‌‌...و سنگین برنداری

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
عزیزم منم 25روزه طبیعی زایمان کردم الا دیگه خونریزی ندارم بخیه هم نخوردم میتونم بنظرت نزدیکی داشته ب ...

منم بیست و پنج روزه زایمان کردم اما خونریزی دارم همش خوش به حالت چی کار کردی قطع شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ایودی مطمئنه؟

حس میکنم کاندوم مطمئن نیست اصلا وسواس گرفتم میگم هیچ روشی مطمئن نیست انگار

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
من ایودی دارم  خیلی خوبه..‌‌درکت میکنم منم اوایل زایمان عین توبودم داعمم اینجا تاپیک میزدم استر ...

آیودی چطوره خوبه؟عوارض نداره؟شما مشکلی ندارین؟

منم دخترم یکماهشه چون فشارخون دارم آمپول نمیزنن بهم قرص هم بهم نمیسازه عصبی میشم

میگن با آیودی هم بعضیا باردار میشن و میفتن به خونریزی برای همین میترسم😑

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
منم بیست و پنج روزه زایمان کردم اما خونریزی دارم همش خوش به حالت چی کار کردی قطع شد

هیچی زایمان اولمم بیست روز بیشتر نداشتم 

ولی زایمان دومم  به خونریزی افتادم شاید بخاطر همون بوده

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
هیچی زایمان اولمم بیست روز بیشتر نداشتم  ولی زایمان دومم  به خونریزی افتادم شاید بخاطر هم ...

طبیعی بودی یا سزارین؟