2777
2789
عنوان

عشقو .. عقل

183 بازدید | 25 پست

همه ی ادما که نه اکثر ادما برای ازدواج میگن عاقلانه تصمیم بگیر نه از رو قلبو احساسات

اما شمس تبریزی میگه اون راهیو انتخاب کن که قلبت و عشقت میگه

شمس تبریزی که ادم معمولی نبوده چقدر اکثر مردم احمقن

حتمآ حق با کسی مثل شمسه

آها 😁

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عشق همش عذابه

البته عاشق ادم درست که بشی خوشبخت ترین ادم روی زمین میشی ولی یکی از خواص عشق اینه که عاشق ادم اشتباه میشی

منم فکرمیکنم با عقل تصمیم گرفتن بهتره چون آرامشت حفظ میشه گرچه خودمم در موقعیتش ک قرار میگیرم قلبم به عقلم غالب میشه

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
شمس میگه نه دیگه به عقلت کار نداشته باش به حرف دلت گوش کن شمس که ادمه معمولی نبوده

حافظم شراب میخورده ماام باید بخوریم مگ    

اونا شاعرن بنظر من اینا فقط واسه شعر و داستانا خوبه تو زندگی عادی واقعا عشق تنها کافی نیست

نمیشه عشقو منطق مخالف همن مثل شب روز

می‌دونی اگه با عقل ازدواج کنی ممکنه بعدا عاشق شوهرت نشی اگه با عشق ازدواج کنی عشق عادی میشه و اگه طرف اون چیزی که ما می‌خواستیم و فک میکردیم نبود زندگی خیلی سخته ،بعضی عشقا هم هست که با عقل جور در میان

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...
من الان تویه این موقعیتم عشقو انتخاب میکنم

منم تو همین موقعیتم 

عشق داره ذره دره وجودمو تجزیه میکنه درحالی که میدونم راهم اشتباهه اما بازم همین راه اشتباه رو در پیش گرفتم😞

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

خخخ اولا اینکه شعرا زندگی نرمالی نداشتن تو حال خودشون بودن سهراب سپهری مجرد موند شهریار شکست خورد و و و 

اونا ادمای خیلی خاصن ک نمیشه الکو گذاشت

بعدم توجیه نداره این حرفا درست نیس ازدواج بایدبا منطق باشه ن ک از طرف متنفر باشی ن 

به دلت بشینه اما عاشق نباشی

با چشم باز تصمیم بگیری وگرن بعدا تب عشق میخوابه ادم پشیمون میشه این حرفا کلیشه ای هست ولی واقعیته 

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
می‌دونی اگه با عقل ازدواج کنی ممکنه بعدا عاشق شوهرت نشی اگه با عشق ازدواج کنی عشق عادی میشه و اگه طر ...

اره ولی حسرت خوردن خیلی بده اکثر دخترا مثل من خیلی احساساتین نمیتونن با کس دیگه جز عشقشون باشن اخرش طلاقه دیگه از حسرت که بهتره